Serkan Kaya kimdir? Mesele Sözleri

Güncelleme Tarihi:

Serkan Kaya kimdir Mesele Sözleri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2016 15:26

29 Ocak Cuma Beyaz Show konuklarından birisi de şarkıcı Serkan Kaya oldu. Sesi ve besteleri ile son günlerin gündeminde olan Serkan Kaya kimdir?, Serkan Kaya kaç yaşındadır?, Serkan Kaya şarkıları nelerdir? Şarkıcının dillerden düşmeyen şarkısı Mesele'nin sözleri ve tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

''Mesele'' adlı şarkısı ile sosyal medyada en çok izlenen ve paylaşılan şarkıcı Serkan Kaya, 29 Ocak'ta Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show'a konuk oldu. Sesiyle izleyenleri etkilemeyi başaran Serkan Kaya kimdir? sorusunun yanıtını sizler için araştırdık. İşte tüm detaylar...

Serkan Kaya kimdir Mesele Sözleri

SERKAN KAYA KİMDİR?

Son günlerin popüler şarkıcısı Serkan Kaya, 1978 yılında Sivas'ta dünyay gelmiştir. İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrenimini Sivas'ta tamamlayan şarkıcı askerliğini Ankara Armoni Mızıka Birliği'nde yapmıştır. Müzikal bilgisini de burada geliştirmiştir. Serkan Kaya bugüne kadar Türkiye'de bulunan askeri birliklerin çoğunda konser vererek askerlere moral kaynağı olmuştur.

Haberin Devamı

Serkan Kaya 2001 yılında ilk albümünü çıkarmıştır. Albüm çalışmalarına bu dönemden sonra ara veren şarkıcı söz ve beste çalışmalarına ağırlık vermiştir. Serkan Kaya ''Aşk ne demek bilen var mı?'' adını verdiği ikinci albümünü ise 2011 yılında çıkarmıştır. Arabesk türündeki bu albüm arabesk dünyasına yeni bir bakış açısı kazandırmıştır. Serkan Kaya yaptığı müziği ''Modern Arabesk'' olarak tanımlıyor. İkinci albümdeki tüm sözler ve besteler şarkıcının kendisine aittir.

Serkan Kaya bu albümündeki ilk klibini ''Sevemiyorum'' adlı şarkı için çekmiştir. Sonrasında ise albüme adını veren ''Aşk ne demek bilen var mı?'' ve aynı albümdeki ''Zor Bela'' adlı şarkılara klip çekmiştir.

Şarkıcı 3 yıllık çalışma sonucunda 16 Mart 2015'te ''Gönül Bahçem'' adını verdiği üçüncü albümünü çıkarmıştır. Bu albüm sonrası Serkan Kaya, müzik sektöründe ''Arabesk'in yeni starı' olarak gösterilmeye başlanmıştır.

Türkiye'de bitti denilen 'Arabesk'' müziğe yeniden hayat veren isim olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Serkan Kaya, ''Gönül Bahçem'' albümü sayesinde ''en çok satanlar'' listesinde uzun süre zirvede kaldı. Albümde bulunan ''Kalakaldım'' şarkısı ise hem radyo hem de televizyonlarda en çok dinlenen şarkı oldu.

Haberin Devamı

Toparlayacak olursak; Arabesk'in yeni starı Serkan Kaya'nın toplamda 3 albümü bulunuyor. Bunlar sırasıyla Senden Sonra Ben (2001), Aşk ne demek bilen var mı? (2011), Gönül Bahçem (2015).

Serkan Kaya'nın son dönemde en çok dinlenen şarkısı ise ''Gönül Bahçem'' albümünde bulunan ''Mesele'' şarkısı. Dillerden düşmek bilmeyen Mesele şarkısı sözlerini aşağıda bulabilirsiniz.

MESELE ŞARKISI SÖZLERİ

Şimdi Düşünüyorum Da Giderken Beni De Almışsın
İstemeye istemeye Belki De inatla Ayrıldım
Hayıflanmam Üzülmem Zor Olan Seni Düşünmem
Belki De Çektiğim Bu Sancı Senin Yüzünden
Mesele Ne Senin Benden Ayrılman
Nede Benim Sana Darılmam
Ne Aramaman Nede Sormaman
Mesele Şu Ki Hala Bitmedi Sevdan
Mesele Ne Senin Benden Ayrılman
Nede Benim Sana Darılmam
Ne Aramaman Ne De Sormaman
Mesele Şu Ki Bende Bitmedi Sevdan

Haberin Devamı

SERKAN KAYA - MESELE

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!