Serhan için

Güncelleme Tarihi:

Serhan için
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2014 11:22

Şeşen ailesi, 2008 yılında hayatını kaybeden Serhan Şeşen için stüdyoya girdi, düzenlemesini onun yaptığı “Mış Baba” şarkısını okudu.

Haberin Devamı

Yeni albümünde İlhan Şeşen, yıllar önce “Mış Baba” adlı bir şarkı yazmıştı. Ünlü sanatçı, düzenlemesini 2008 yılında 26 yaşındayken hayatını kaybeden yeğeni Serhan Şeşen’in yaptığı o şarkıya nisan ayında çıkacak yeni albümünde yer vermek istedi. Ve Şeşen ailesi, geçtiğimiz hafta sonu Serhan için stüdyoya girdi.

Onun da sesi var
İlhan, Burhan ve Gökhan Şeşen, “Mış Baba”yı çocuklarıyla seslendirdi. İlhan Şeşen, şarkıda Serhan’ın sesinin de olduğunu söyledi: “Mış Baba’yı düzenlemesi için Serhan’a vermiştim. Şarkıya kendi sesini de kattı. ‘Mış Baba’ hit olacak ve Serhan, bu şarkıda sesiyle yaşayacak.”

Yanlış teşhis kurbanı
Serhan Şeşen, 26 Kasım 2008’de yüksek ateş ve boğaz ağrısı şikayetiyle hastaneye gitmiş, “Bir şeyin yok” denilerek geri gönderilmişti. Ancak ertesi gün fenalaşarak tekrar hastaneye giden Serhan’a menenjit teşhisi konuldu. Geç kalındığı için komaya giren Serhan, 3 Aralık 2008’de, beyin apsesi ve menenjit sonrasında gelişen komplikasyonlar neticesinde yaşamını kaybetti.

Haberin Devamı

İŞTE O ŞARKI
Mış baba
Arnavut kaldırımlarına asfalt döktüler baba.

Ertesi gün yine geldiler asfaltı söktüler baba.

Senin o çok sevdiğin çiçekli bahçeler yok şimdi.

İstanbul hâlâ güzel bütün kurtlar şehre indi.

Şarkılarım pek tutmadı annem haklıymış baba.

Biraz daha piyasa oynak olmalıymış baba.

Arnavut kaldırımlarına asfalt döktüler baba.

Ertesi gün yine geldiler asfaltı söktüler baba.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!