TSM sanatçısı Selma Sağbaş son yolculuğuna uğurlandı!

Güncelleme Tarihi:

TSM sanatçısı Selma Sağbaş son yolculuğuna uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 20:14

Türk sanat müziğinin billur sesi ile büyüleyen ismi Selma Sağbaş, tedavi gördüğü hastanede yaşamla olan mücadelesini kaybetti. Selma Sağbaş’ın vefat haberini meslektaşı Onur Akay Twitter hesabından duyurdu.

Haberin Devamı

Sanatçı Selma Sağbaş’ın cenazesi 24 Şubat’ta Karşıyaka Mezarlık Camii’nden ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı.

Türk sanat müziğinin değerli seslerinden Selma Sağbaş’ın vefat haberini veren meslektaşı Onur Akay, şu sözler ile usta sanatçının vefatını duyurdu; “Billur sesli TRT sanatçısı Selma Sağbaş’ı kaybettik. Cenazesi, 24.02.2016 Çarşamba günü Karşıyaka Mezarlık Camii’ nde, ikindi namazına müteakip defnedilecektir. Mekanı cennet olsun.” notunu yazıp fotoğrafını paylaştı.

TSM sanatçısı Selma Sağbaş son yolculuğuna uğurlandı
Selma Sağbaş kimdir?

Selma Sağbaş, TRT’ de yetişen Türk sanat müziği sanatçısıdır. Uzun süre Alaeddin Yavaşça ile meşk etti. TRT İstanbul Radyosu Türk sanat müziği sanatçısıdır. 2001 yılında eşi Reha Sağbaş’ ın sanat yönetmenliğini yaptığı Lalezar Topluluğu ile birlikte, American Federation Independent Music (AFım) isimli bağımsız bi,r sanat kuruluşu tarafından, 650 plak arasında “Best Of Word Musıc” ödülünü aldı. TRT’ de çok sayıda konser ve televizyon programı yapmış ve halkın beğenisini kazanmıştır.

BAKMADAN GEÇME!