Sekste gizli istekler

Güncelleme Tarihi:

Sekste gizli istekler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2007 00:00

Kadınlar ve erkekler yatakta farklı şeyler mi istiyor sanıyorsunuz? O zaman yanılıyorsunuz! Seninle dergisinin mayıs sayısında sayfalarına taşıdığı araştırmaya göre, aslında her iki cinsin de arzuları birbirine çok benziyor.

ERKEKLER NELERİ ARZULUYOR

_ O anda neyi arzuladıklarını bilmek

Pek çok erkek yatakta eşini mutlu etmeyi çok istiyor. Dolayısıyla erkekler, eşlerinin gizli cinsel arzularını mutlaka bilmek istiyor. Çünkü bu isteklerini yerine getirmek için büyük bir heves duyuyorlar. Eşleri yatakta ne istediklerini ve nelerden zevk aldıklarını söyleyemeyecek kadar utangaçsa, arzuların gerçekleşme şansını her iki taraf da baştan kaybetmiş oluyor.

 Arzularına teslim olabilen kadınlar

Erkeklerin çoğu, kendini tamamen arzularına teslim eden bir kadının hayalini kuruyor. Birçok kadını ise bundan alıkoyan ya utanma duygusu ya aşağılık kompleksi oluyor. Oysa erkekler için eşlerinin kendilerine güvendiğini ve sevişirken zevk aldığını görmek çok daha büyük önem taşıyor. Birlikte oldukları kadına zevk verebildikleri ölçüde zevk alabiliyorlar aslında.

 Dizginleri ele alan kadınlar

Erkekler aşkta hep ilk adımı atmaya alıştıklarından, eşleri yatakta kontrolü ele geçirdiğinde daha çok heyecanlanırlar. Aslına bakarsanız, erkekler de seksi olduklarını ve arzulandıklarını hissetmek istiyorlar. Onunla sevişirken ne kadar zevk aldığınızı söyleyin. Bu durumda kendini bir kahraman gibi hisseder ve bir kahraman gibi davranır!

KADINLAR NELERİ ARZULUYOR

 Daha fazla zaman ayıran erkekler


Erkekler, kadınlara oranla çok daha çabuk tahrik olabiliyorlar. Dolayısıyla kadınlar sadece ön sevişmenin uzun olmasını değil, seks sırasında da erkeklerin onlara daha fazla vakit ayırmasını istiyorlar. Bunun için kadınlar, isteklerini eşlerine açıkça söyleyebilmeli. 

Aşk dolu hassas dokunuşlar

Eşlerinin kendilerini kollarına alması ve öpmesi; ama hemen yatağa taşınmadan! Çünkü her öpücük otomatik olarak seksle sonuçlandığında, kadınlar kendilerini sevilen bir eş değil de seks objesi gibi hissetmeye başlıyorlar. Oysa şefkatle başlayan bir ön sevişme, aşk dolu hassas dokunuşlarla ilerlediğinde büyük bir zevkle sonuçlanıyor.

 Seksten sonra hemen uyumasalar

Orgazm oldukları anda her şey bitmese! Ne de olsa kadınlar seksten sonra erkeklere göre çok daha zinde olurlar. İşin aslı şu ki, erkekler bu durumdan sorumlu değiller. Çünkü orgazm ile birlikte vücutlarında salgılanan oksitosin hormonu, onların kısa süreli uyku ihtiyacı duymalarına yol açıyor. Çözüm; onların kısa süre şekerleme yapmasına izin vermek!
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!