Seksiliği aslında doğuştan

Güncelleme Tarihi:

Seksiliği aslında doğuştan
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2001 00:00

Haberin Devamı

Hollywood'un en seksi kadınları arasında gösterilen Angelina Jolie, kadınlar tarafından da en çok kıskanılan yıldız olma özelliğine sahip. Onun güzelliğini ve seksiliğini nasıl sağladığı ise bir bilmece gibi. İşte People Dergisi'nin son sayısında yer alan Angelina Jolie'nin sırları...

Günümüzün çok sevilen video oyunlarından ‘‘Tomb Raider’’ (Mezar Baskıncısı) yakın bir gelecekte bir sinema filmine konu olacak. Oyunun güçlü kahramanı Lara Croft'u hangi genç yıldızın canlandıracağı yapımcıları uzun süre düşündürmedi. Genç yıldız Angelina Jolie, bu rol için yaratılmıştı. Çevikti, güzeldi, yetenekliydi ve de ilginç serüvenler yaşamaktan hoşlanıyordu.

25 yaşındaki eski manken, yeni sinema yıldızı, ‘‘People’’ Dergisi tarafından, okurlar arasında yapılan bir anket sonucunda, Hollywood'un en seksi kadın oyuncusu seçilince, tüm gözler ona yöneldi. Podyumlardan Hollywood'a yumuşak iniş yapan bu genç yıldız, aslında sinema dünyasının hiç de yabancısı değildi. Babası Jon Voight ‘‘Geceyarısı Kovboyu’’ isimli film ile sinemaseverlerin belleklerine yerleşmişti. Başarılı aktör, gerçekte pek de başarılı bir baba olmamıştı. Angelina Jolie, küçücük bir çocukken onu ve erkek kardeşini terkeden babasını kolay kolay bağışlayamamıştı. Her şeye rağmen baba-kızın arasındaki gerginlik devam ediyordu.

Angelina Jolie, erkek kardeşine olan aşırı sevgisiyle de dikkat çekmişti. Kardeşini dudaklarından öpmesi, o yanında olmadan hiç bir şey yapmaması bu çılgın genç oyuncu hakkında çeşitli söylentilerin yaygınlaşmasına neden oluyordu.

‘‘Girl Interrupted’’ filminin unutulmaz oyuncusu, değişken davranışlarıyla da herkesi şaşırtıyordu. Bir gün, ağzında kocaman bir çikletle ve rüküş bir kıyafetle sokak kızları gibi davranıyor, ertesi gün ağır başlı bir hanımefendi oluyordu. Ama Angelina Jolie'nin hiç değişmeyen özelliği çok güzel olmasıydı. Bu yüzden de 2000 yılının en seksi kadını seçildi.

Evliliği de eleştirildi

Billy Bob Thornton ile evlendiği gün kot pantolon ve vücudundaki dövmelerle uyum sağlayan bir bluz giymişti. Angelina Jolie, düğün törenindeki kıyafeti yüzünden epey eleştirildi. Genç oyuncunun evliliği pek de önemsemediği iddia ediliyordu. Fakat Angelina Jolie, düğünden kısa bir süre sonra iyi bir eş olabilmek için elinden geleni yapacağını söyleyince, genç oyuncuyu eleştirenler susmak zorunda kaldılar.

Hollywood'un bu ne yapacağı hiç belli olmayan çılgın kızı, 21. yüzyıla yeni bir ünvanla girdi. O artık Hollywood'un en güzel ve en seksi kadını sayılıyor.

Bu da tüm dünyadaki genç kadınlara örnek olacağı anlamına geliyor. Yeni yılda kadınlar, Angelina Jolie'nin makyaj sırlarını, giyim stilini, saç modelini taklit etmek isteyecekler. Yakın bir gelecekte, kentlerin sokaklarında yeni Angelina Jolie benzerlerine çok sık rastlayacağız.

Hollywood'un en seksi kadınının bazı güzellik sırlarını öğrenince, onları sizlerle de paylaşmak istedik. Biz anlatalım, siz isterseniz uygulayın.

Makyaj sırları

Soluk teni, gür siyah saçları, çok düzgün şekilli kaşları, kocaman gözleri ve dolgun dudaklarıyla Angelina Jolie, makyaj yapmadan da güzelliğiyle dikkat çekiyor. Angelina Jolie'yi taklit etmek isterseniz öncelikle teninizin beyaz ve şeffaf görünmesini sağlamalısınız. Makyaj öncesinde kullanılan kremler size bunu sağlar. Daha sonra sıra fondötene gelecek. Bej rengi, yarı mat fondöten kullanmalısınız.

Angelina Jolie, gözlerinin güzelliğine dikkat çekebilmek için göz makyajına çok önem veriyor. Koyu kurşuni veya siyah far kullanıyor. Böylece gözlerinin mavi rengi daha çok ortaya çıkıyor. Genç yıldız, kaşlarını kalemle boyuyor ve kirpiklerine boyamadan asla sokağa çıkmıyor.

Angelina Jolie'nin dudakları için erkekler ‘‘Bu dudaklar uğruna ölünür' diyorlar. Yıldız, dolgun dudaklarına sarı-bej tonlarında dudak boyası sürüyor. Koyu pembelerden ve koyu kırmızılardan kaçınıyor. Angelina Jolie'nin saçları aslında kumral, fakat soluk tenine siyah rengin daha çok yakışacağını düşündüğü için saçlarını siyaha boyatmış. Ünlü yıldız saçlarına abartılı modeller uygulamaktan kaçınıyor. Gür, simsiyah saçlarına mümkün olduğu kadar sade bir görüntü veriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!