Seksi erkeğin favorileri

Güncelleme Tarihi:

Seksi erkeğin favorileri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2006 00:00

People dergisi okurları, George Clooney’yi 2006 yılının ’en seksi erkeği’ seçti. Ünlü aktör de bilinmeyen yönlerini ve favorilerini People dergisine anlattı. İşte müzmin bekár, seksi erkek, yetenekli oyuncu George Clooney’nin dünyası...

Ailesinden neler öğrendi: "İnandığım değer uğruna yılmadan çalışmayı ve yenilgiyi kabullenmeyi öğrendim."

Rüyalarını süsleyen sevgili: "Sophia Loren... Tanrım, onunla Milano’da karşılaştım. İnanılmayacak derecede güzel bir kadın"

Hollywood’da yaşlanmak:
"Karakter rollerini oynamaya kendini alıştırmak..."

Çocuk: "Çocuk sahibi olmanın getireceği sorumlulukları göze almak gerekir."

Sabah ilk okuduğu gazete: "New York Times... Güne her zaman onunla başlarım. Gazeteyi birinci sayfadan başlayıp arka sayfaya kadar sırayla göz atma gibi ilginç bir huyum var."

Como Gölü kıyısındaki villa: "Alpleri motosikletle geçerken gördüm. Eve bayılmıştım. Bu villayı satın almak hayatımda yaptığım en güzel iş"

Eski kız arkadaşları: "Hepsiyle dostluğumu sürdürüyorum. Onlardan zaman zaman akıl alırım"

Oscar heykeli: "Kütüphane olarak kullandığım küçük bir odada, en sevdiğim kitapların arasında muhafaza ediyorum"

Saçlarımı asla boyamadım

İlk beyaz saç teli:
"18 yaşındayken gördüm. Korkunç bir olaydı. Sonra babama baktım, onun saçları 35 yaşında ağarmıştı. Saçlarımı asla boyamadım"

Evinde yangın çıksa: "17 yaşındaki şişman domuzum, en yakın arkadaşım Max’ı kurtarırım." (Clooney geçtiğimiz hafta yapmıştı bu röportajı. Ne yazık ki, Max önceki gün hayatını kaybetti)

En sevdiği yemek: "Meksika’nın Tacofest’i... Onsuz yapamam."

Film setlerinde: "Boş kaldıkça motosikletimle dolaşmayı severim. İki otomobil ve üç motosikletim var. Genelde Harley’i tercih ediyorum."

Sık kullandığı ikinci dil: "İtalyanca... Yani bu dili öğreniyorum. Eğer iki kadeh atarsanız, İtalyanca konuşmak kolaylaşır. Ben kendime pek güvenemiyorum. Bu nedenle birkaç kadeh şarap içtikten sonra konuşmaya başlıyorum."

İlk arabası: "1976 model kestane renkli bir Montecarlo. Her tarafı paslandı ama ondan ayrılmaya hiç niyetim yok."

Göğüs kıllarını aldırmış

"Üniversitede ilk yıllarım... Ailemle birlikte evimizin bahçesinde çektirdiğimiz bu fotoğraf benim ender bıyıklı olduğum hallerden birisi. O yıllarda insan daha olgun gözükmek istiyor. Bu yüzden bıyık bırakmıştım."

"İlkokul yıllarım. Şu gözlüklere bakın. Saç stilim tamamen annemin eseri. Annem kazaklarımı da örerdi"

"Kolejin basketbol takımında oynuyordum. Okulun en uzun boylu öğrencilerinden biriydim"

"Red Surf’ün galasıydı... Göğsüm kıllıydı. Göğüs kıllarımı aldırmıştım. Bu da çok kötü bir görüntü. Ama o deri ceket hálá dolabımda duruyor..."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!