Seal yıkıp geçti

Güncelleme Tarihi:

Seal yıkıp geçti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2010 17:02

Haberin Devamı

SEAL YIKIP GEÇTİ

17. Uluslararası ıstanbul Caz Festivali kapsamında ıstanbul’da ilk konserini veren Seal’ı görmek isteyenler, giriş kapılarında izdiham yarattı. Seal da bu ilgiyi karşılıksız bırakmadı. Daha ilk şarkısında mikrofonu eline alıp sahneden inerek izleyicilerin arasına karışan dünyaca ünlü şarkıcı, yorumu ve şarkıları kadar bu sıcak tavrıyla da alkış aldı. Hande Ataizi, Arzu Sabancı, Tuba Ünsal, Alara Koçibey, Esra Oflaz Güvenkaya gibi birçok ünlü ismin izlediği konser sonunda sanatçı dakikalarca ayakta alkışlandı.

MODA İLE MÜZİĞİ BULUŞTURAN GECE

Joke Circus’taki Joke’n Fashion partileri tüm hızıyla devam ediyor. Kaşıkçı Elması’nı stilize ederek hazırladığı sıra dışı tasarımlarla dikkat çeken konsept tasarımcı Sedef Çalarkan, önceki günkü partide Hüseyin Karadayı ve Ege Çubukçu’yu bir araya getirdi. Çalarkan’ın bu geceye özel tasarladığı tişörtlerle DJ kabinine giren Karadayı ile Çubukçu, müzikleriyle davetlileri coşturdu.

Haberin Devamı

SEVGİLİLERİN SİNEMA KEYFİ

ışadamı Tuncay Özilhan’ın oğlu ızzet Özilhan, sevgilisi Yasemin Ergene ile Kanyon’da dolaşırken objektiflere takıldı. Önce sinemaya giren, ardından Sosa’da yemek yiyen çift, günü mağazaları dolaşıp alışveriş yaparak noktaladı.

GÖLGEYE SIĞINDILAR

ıstanbul’u etkileyen aşırı sıcaklar, herkesi kapalı mekanlara çekti, alışveriş merkezleri hareketlendi. Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Necdet Gürsoy da geçtiğimiz gün bir kız arkadaşı ile Kanyon’daydı. Önce Sosa’da yemek yiyen ikili, daha sonra Starbucks’tan kahve alarak Kanyon’dan ayrıldı.

RUSLARIN GÖZDESİ
Rusya’nın en büyük turizm sitesi www.tophotels.ru tarafından misafir anketleriyle seçilen en iyi 100 otel listesine Gloria Hotels&Resorts da girdi. Memnuniyet ve otel sayfasına tıklanma sayıları baz alınarak hazırlanan listede, otel ikinci sırada yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!