Scarlet'in sırrı

Güncelleme Tarihi:

Scarletin sırrı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2008 00:00

Herkes onun Scarlet dizisinin başrol oyuncusu olduğuna inandı. Ama değil...

Scarlet'in sırrı iki gün sonra açıklanacak

Haberin Devamı

İsmi Natassia Malthe. David Nutter'in "Scarlet" dizisinin başrol oyuncusu olduğu söyleniyor. Dizinin dünya prömiyeri 6 Mayıs'ta SuAda'da yapılacağı bir kaç haftadır duyuruluyor. Malthe cuma günü İstanbul'a geldi. Herkes onun Scarlet dizisinin oyuncusu olduğuna inandı. Ama gerçek öyle değil. Ortada Scarlet diye bir dizi yok. Her şey bir pazarlama kampanyasından ibaret. Söz konusu Scarlet bir dizi ya da kişi değil, bir ürün. Ürünün ne olduğu 6 Mayıs'a kadar sır. Natassia Malthe röportajını bir de bu gözle okumaya ne dersiniz?

Nasıl bir anne babanın kızısınız?

Scarletin sırrı
- Annem Malezyalı, babam Norveçli. Ben çocukken boşandılar. Annem Kanada’da, babam Norveç’te yaşamaya devam etti. Annem cezaevindeki ruh hastalarına hemşirelik yapıyor. Babamın bugüne kadar yapmadığı iş kalmadı. Şimdi fizik ve kimya öğretmenliği yapıyor.

Haberin Devamı

Çocukluk deyince aklınıza ne geliyor?

- Doğduğum yeri, Norveç’i düşününce yelkenli ile gezmek ve kayak yapmak aklıma geliyor. Ben uçabileceğini düşünen bir çocuktum. Bu yüzden her fırsatta uçma denemeleri yapardım. Olmadık yüksekliklerin üzerine çıkıp kendimi aşağı bırakırdım. Dudağımın altındaki yara izi ve dizlerimdeki yarıklar o günlerden miras. İlkokuldan sonra babamın işleri dolayısıyla bir süre İskoçya’da yaşadık. Orayı düşününce de aklıma atlar ve sıcak çikolata geliyor.

Tek çocuk musunuz?

- Hayır bir kız kardeşim var. Kendisi model. Onun sayesinde bir dönem ben de modellik yaptım. Hong Kong’da onun ününden faydalanarak bir çok reklam kampanyası için poz verdim. Kardeşim yarın Dubai’den İstanbul’a geliyor. Burada buluşacağız.

Bir keşfedilme hikayeniz var mı?

- Olmaz mı. Kanada’daki ilk günlerimde yönetmen David Nutter'in yeni filmi Disturbing Behavior için oyuncu aradığını duydum. Hemen seçmelere katıldım. Nutter beni görür görmez 'Sende oyuncu olmak için gereken herşey full paket halinde var' dedi. Yanılmıyorsam yıl 1998’di. Böylece ilk kez kamera karşısına geçtim.

Haberin Devamı

MELEZ OLMAK YÜKSELEN TREND

Scarlet’in tüm dünyada ün yapacak bir dizi olacağı söyleniyor. Milyonlarca dolar harcanıyor. Müthiş bir kampanya ile karşı karşıyayız… Sizi seçmelerinin nedenini nasıl açıklıyorsunuz?

- Çünkü yeni milenyumda melez olmak yükselen trend. Benim uluslararası bir görüntüm var. Amerikalılara da Asyalılara da Avrupalılara da güzel geliyorum. Oyunculuğumun yanı sıra, şarkı söylüyorum, dans ediyorum, Uzakdoğu sporlarıyla ilgileniyorum.

/images/100/0x0/55eb6457f018fbb8f8be28af
Ne gibi?

- Wooshu, Kick Box ve Kung Fu biliyorum.

Bu sporları güzelliğinizden gelen güvenlik ihtiyacı yüzünden mi öğrendiniz. Yoksa genleriniz mi emretti?

- Kendimi bildim bileli artist ile sporcu arasında bir yerde duruyorum. Arada olmaktan mutluyum.

 Scarlet olarak seçildiyseniz bu kimin sayesindedir?

- Tabii ki David Nutter’ın sayesinde. Seçimler iki ay sürdü. Bir dolu insanla saatler süren görüşmeler yaptım. Seçildiğimi öğrendiğimde sırtımdan tonlarca yük kalktı. Çok rahatladım.

Büyük ikramiye size çıkmış gibi hissettiniz mi?

- Evet. Çünkü bu projenin içinde bir sürü sır var. Konsepti anlamam biraz zaman aldı. Proje üzerinde Ekim 2007’den beri çalışıyoruz.

Haberin Devamı

Scarlet olduktan sonra hayatınızda ne değişti?

- Kanada’da bir daire aldım. Çünkü olimpiyatlarda orada olmak istiyorum. Sayısız eğitimden geçtim. Aksiyon filmlerindeki sahneleri vareden bir eğitmenden üç ay özel ders aldım. Kendisi aynı zamanda Tom Ford ve Naomi Campbell’ın spor hocası.

Los Angeles’daki evinizi değiştirdiniz mi?

- Hayır. Scarlet olmadan önce de Oliver Martinez’le komşuydum.

Scarletin sırrı
Gerçekten mi?

- Evet. Uzun süre ben de farkında değildim. Bir gün bisiklete binerken karşılaştık ve tanıştık.

Puff Daddy ve Robbie Williams’la bir aşk yaşadınız. Hatta Robbie’yi terk eden kız olarak tanınıyorsunuz… Bu ilişkileriniz ne kadar gerçek?

- Gerçek olabilirdi ama olamadı. Basının önünde yaşanan ilişkiler yıkılmaya mahkum. Paparazziler hiç beklemediğiniz anda ilişkinizin içine girip yakıp

Scarletin sırrı

                 Sibel ARNA

yıkabiliyor. Özel hayatım iyi durumda değil aslında. Meşhur olan erkek arkadaşlarımdan hiç biri beni yemeğe çıkarmak istemiyor. Çünkü korkuyorlar.

6 Mayıs gecesi bize bir sırrınızı açıklayacaksınız? İp ucu verir misiniz?

Haberin Devamı
- Sanırım en sonunda çocukken hayal ettiğim gibi uçacağım.

İstanbul hakkında çok şey bilmiyorum. Acı biber, Alaaddin’in sihirli lambası, uçan halı bir de Türk kahvesini biliyorum. Tabi bir de göbek dansı. Bence oryantal dünyanın en seksi dansı.

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!