Sarı melekler'in süse en düşkünü

Güncelleme Tarihi:

Sarı meleklerin süse en düşkünü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2011 00:00

Geçen sezon İtalya Ligi’nde Riso Scotti takımında oynarken ilk transfer dedikoduları çıktığında bile Fenerbahçe taraftarı internette örgütlenip ona çağrıda bulunmuştu. Öyle ya, Sarı Meleklerler’e en yakışacak oyuncu, omzundaki melek kanadı dövmeleriyle Duygu Bal’dan başkası olamazdı. Yaz aylarında çektirdiği özel takvim fotoğraflarıyla da adından söz ettiren Bal (24) bu çağrıya uydu ve Fenerbahçe’yle anlaştı

Haberin Devamı

BOŞUNA CUMHURİYET DEMEMİŞLER

Türkiye’de yabancılara çok değer verilmesine imrenirdim hep. İtalya’da yabancı oyuncu olmak çok acayip bir his. Çok güzel bir tecrübeydi. İtalya’dan sonra dünyanın her yerinde oynarım. Ayaklarım yere daha sağlam bastı. İki sezon daha İtalya’da kalmayı düşünüyordum ama Türkiye ve anne özlemi ağır bastı. Bu arada Fenerbahçe devreye girdi, ki öncesinde bile taraftarları havaya girmişti. İnternet forumlarında çağrı yapmaya başladılar. Son ana kadar da kararsızdım. Bu kulüpte oynamak gerçekten çok farklı. Her branşın ayrı bir havası var. Gerçekten boşuna cumhuriyet dememişler.

İSTANBUL’DA YAŞAM

Voleybol dokuz yaşında Ankara’da başladım. Sporla hiç alakam yoktu. Boyum çok uzun olduğu için komşular, akrabalar spor yapmam için beni teşvik etti. Spor okulunda başladım, ertesi yıl Vakıfbank’a geçtim. 10 yıl Ankara’da oynadım. Okulu hiç sevmediğimden kendimi tamamen spora verdim. İstanbul’a transfer olunca annem de hayatını değiştirip emekliye ayrıldı ve yanıma taşındı. Şimdi iki yaşında bir üvey kardeşim var.

Haberin Devamı

Sarı meleklerin süse en düşkünü

SENEYE HER ŞEY DUYGUSAL OLACAK

Bonservisim 25 yaşıma kadar Vakıfbank’ta. Bu yüzden çok iyi para kazandığımı söyleyemem. Başka takıma geçtiğim zaman hep kiralık oyuncu statüsündeyim. İtalya’ya gittiğimde çok iyi para kazandığımı sanıldı, oysa Türkiye’de kalsam daha yüksek bir ücret alabilirdim. Gelecek yıl 25 yaşıma geliyorum ve serbest kalıyorum. Artık her şey duygusal olacak.

DÖVMELERİM SAYESİNDE ADIM MELEK KANATLI OLDU

Her iki omzumdaki simetrik melek kanadı dövmelerini 2006’da yaptırdım. Bu meleklere inancımdan. Elimdeyse nazar boncuğu dövmesi var. İnançlarımı dövmelere yansıtmayı seviyorum. Hepsini Ankara’daki dövmeci arkadaşım yaptı. Desenleri de ressam annesi çizdi. Birlikte yeni bir tasarım yarattık. Bu dövmeler beni sahada motive ediyor. Voleybol camiası dövmelere çok alışık değil ama sonradan adım ‘Kanatlı Melek’e çıktı. Burnumda da hızmam var. Yaklaşık beş yıl önce yaptırdım.

Haberin Devamı

BEDEN SORUNUM YOK

Özellikle ayakkabıda çok şanslıyım. Kalıbına göre 39’dan 43’e kadar farklı numaraları giyebiliyorum. Spor ayakkabıda 42 numarayım. Kadın ayakkabılarında bana uygun 40-41 numara bulabiliyorum. Boyumun 1.90 olduğunu düşünürsek çok da büyük ayağım yok.

ÖZEL FOTOĞRAFLAR ÇEKTİRMEYİ SEVİYORUM

İtalya’da fotoğrafçı bir arkadaş edindim. Oradaki spor fotoğrafı çekmeyi çok seviyorlar. Birçoğu da yarı profesyonel. Milano ile Pavia arasında geniş geniş tarlalar var. Eski bir Corvette kiraladık ve gittik. İlk amacımız web sitem için fotoğraflar çekmekti. Bir gün boyunca çalıştık. Fotoğrafçım çok memnun kaldı ve bir takvim hazırlamamı tavsiye etti. Fikir çok hoşuma gitti. Avrupa’da voleybol takımlarının çok sık uyguladığı bir yöntem. Bu fotoğrafları sitemde kullanmak istiyorum.

Haberin Devamı

İTALYAN ERKEKLERİ GERÇEKTEN ÇOK ŞIK

Kadınlar bakımlı ama İtalyan erkekleri inanılmaz şık. Çok bakımlılar. Her erkeğin bir çantası var. Boyunlarında fular eksik olmaz. Aksesuvar takıntıları var. Ayakkabıları çok şık, topuklu merakları var. Bizim delikanlı Türk erkekleri giymez. Mor pantolonla pembe gömleği yakıştırıyorlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!