"Şans oyunlarıyla aram yoktur"

Güncelleme Tarihi:

Şans oyunlarıyla aram yoktur
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2013 14:39

“Şans Kapıda” programıyla milyonlara şans dağıtan Yiğit Alıcı, şans oyunları ile arasının pek iyi olmadığını itiraf etti.

Haberin Devamı

Her hafta farklı bir konunun işlendiği  e-gunlugum.com'da bu hafta Kanal D’nin mutluluk ve şans dağıtan programı Şans Kapıda’nın sunucusu Yiğit Alıcı konuk oldu.

Başarılı programcı, ” Kendimi oldum olası şanslı görmüşümdür… Gerçek anlamıyla bakarsanız, şans oyunlarıyla aram yoktur, beş kuruş kazanmış değilim şimdiye kadar, zaten oynamam. Ancak hayatın geneline karşı hep dört ayak üzerine düştüğüm söylenir. Buna inandığınız zaman bir takım küçük hayat hadiselerinde işlerin daha olumlu gittiğini görüyor insan. Bir aksilik olacaksa beni sıyırır geçer. Objelerden medet ummam. Yani uğurlu diye bir kenarda sakladığım eşyalarım yoktur. Yine de eşyalara karşı manevi bir eğilimim vardı, artık o da yok. Zira eşyanın ömrü insandan uzun. Hayatınız boyunca üzerine oturduğunuz koltuk, siz fiziksel olarak bu dünyayı terk ettikten sonra bile varlığını sürdürüyor… Ben daha çok ritüelin gücünden faydalanıyorum.” cümleleriyle her hafta milyonlarla buluşturduğu şansı kendi gözünden anlattı.

Haberin Devamı

Ünlü programcı, ilk günden beri büyük ilgi gören programı ile ilgili olarak ‘’ Şans Kapıda, kaba hatlarıyla ezber bozan bir bilgi yarışması. Yarışmacılar kendi aldıkları risk doğrultusunda, kendi kendilerine hem de evlerinde otururken yoğun heyecan yaşıyorlar. Bu noktada verdikleri cevaplar konusunda tamamen kesinlikten uzak, hep şüpheci bir tavırla bekliyorlar ağzımdan çıkacakları. Genelde cevabı düşünmek yerine akıllarına gelmesini bekliyorlar ama zamana karşı yarışıyor olmaları işleri bir hayli zorlaştırıyor. Yine de o kadar güven veriyor ki yaptıklarımız, soruyu doğru cevaplayıp kazansalar bile, gözden çıkarıp riske ettikleri eşyalarını ihtiyacı olanlara ulaştırmamız için bize bağışlıyorlar, kimi zaman daha fazlasını.

Kiminin çok değerlisi, kısa bir diyalog içinde önemini yitiriyor ve bir başkasının evinde, bir başkasının kıymetlisi oluyor. Buna vesile olmaktan mutluluk duyuyorum, zira kiminin artık çok da işine yaramayan bir eşya, gönül rahatlığıyla bir başkasına yuva oluşturuyor.’’ şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!