Zuhal Topal’ın Sahte Nikah Memuru'ndan Şok İtiraf!

Güncelleme Tarihi:

Zuhal Topal’ın Sahte Nikah Memurundan Şok İtiraf
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2016 18:31

Televizyon ekranlarının sevilen izdivaç programı “Zuhal Topalla İzdivaç” programında sahte nikah memuru ile düzmece nikah dedikodusu magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sahte nikah memuru olarak canlı yayına çıkan sürücü Halis Bozkurt her şeyi itiraf etti. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Sunuculuğunu Zuhal Topal’ın üstlendiği izdivaç programında yaşanan sahte nikah memuru skandalından sonra, düzmece nikah memuru olarak canlı yayına çıkan sürücü Halis Bozkurt suskunluğunu bozdu. İşte detaylar…

Damat adayı Adnan Beyefendi nikah masasında herşeyden bihaber gözyaşları içerisinde Gelin adayı Nargile Hanım'ı beklerken büyük bir oyun tertip etmiş ve programa nikah memuru olarak çıkan Halis Bozkurt'un esasında eriştirme servisinde sürücü olarak çalıştığı meydana çıkmıştı.

Halis Bozkurt; “İşten Atılmakla Tehdit Ettiler”

Yaşanan bu skandalın sonrasında Bozkurt, programın yapım şirketi Sobe Film Prodüksiyon Hiz.AŞ yöneticisi Zeynep Esra Peker, program çalışanları Aslı Kaprol ve Merve Polat'tan davacı oldu.

Sahte nikah memuru Halis Bozkurt şikayetinde şu ifadeleri kullandı;

Haberin Devamı

“20.10.2015 tarihinde "Zuhal Topal'la İzdivaç" adlı evlenme programında tarafıma SOBE FİLM PRODÜKSİYON HİZ. AŞ yöneticisi ZEYNEP ESRA PEKER'İN emir verdiğini söyleyerek ASLI KAPROL ve MERVE POLAT tarafından nikah memuru kıyafeti verilerek giymem istendi ve nikah memuru benzeri davranarak programda yer almam istikametinde stress yapılmıştır. Ben esasında sürücü olarak çalışmakta isem de bu programda istenileni yapmamam şeklinde işten çıkarılmam için iş sahiplerinin aranacağı homurdanarak korkutuldum. İşimden olma korkusu ile tabiki bunun bir tiyatro oyunu benzeri lanse edileceğini düşündüğümden istenileni zorunlu olarak yaptım.”

İşte Halis Bozkurt'un dava dilekçesi;

İSTANBUL CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NA

ŞİKAYET EDEN : Halis Bozkurt

SİKAYET EDİLEN : 1- Aslı Kaprol

2- Merve Polat

3- Sobe Film Produksiyon Hiz. AŞ yöneticisi

Zeynep Esra Peker

Cendere Cad. Huzur Mah. Sarıyer, İstanbul

SUÇ VE TARİHİ : 20.15.2015

AÇIKLAMALAR :

1) 20.10.2015 Tarihinde " Zuhal Tapol'la İzdivaç" adlı evlenme TV programında tarafıma Sobe Film Produksiyon Hiz. AŞ yöneticisi Zeynep Esra Peker'in emir verdiğini söyleyerek Aslı Kaprol ve Merve Polat tarafından nikah memuru kıyafeti verilerek giymem istenmiş ve nikah memuru benzeri davranarak programda yer almam istikametinde stress yapılmıştır. Ben esasında sürücü olarak çalışmakta isem de bu programda istenileni yapmamam şeklinde işten çıkarılmam için iş sahiplerinin aranacağı homurdanarak korkutuldum.

Haberin Devamı

Söz konusu program kadın ve erkeklerin birbirlerine talip olduğu ve evlenme kararı verenlerin evlendiği bir program olup, bu karara verenlere de seyircilerin önünde şahitler huzurunda ve nikah memuru eşliğinde evlendirilmesi üzerine kuruludur. Ben 20.10.2015 tarihindeki yayında Sobe Film Produksiyon Hiz. AŞ yöneticisi Zeynep Esra Peker'in emir verdiğini söyleyerek Aslı Kaprol ve Merve Polat tarafından bana nikah memuru kıyafeti verilerek bunu giymem ve nikah masasında oturmam istenmiştir. İşimden olma korkusu ile ve tabiki bunun bir tiyatro oyunu benzeri lanse edileceğini düşündüğümden istenileni zorunlu olarak yaptım. Gerçeği ise beni programda görenlerden ve medyada bulunan haberlerden öğrenmiş bulunmaktayım. Bu nedenle beni bu işe zorlayanlardan ve program yapımcılarından ve yetkililerinden şikayetçi olmak zorunluluğu doğmuştur.

Haberin Devamı

2) Ben sonraki günlerde medyada çıkan ve kendisinin fotoğrafımın da bulunduğu haberleri görünce şoka uğradım. Benim gerçek nikah memuru olarak gösterildiğimden hiç mi hiç haberim olmayıp, kolay olmayan bir duruma düşerek mağduriyet yaşamaktayım. Bu nedenle uğrayacağım her şekilde maddi ve manevi tazminat talepleri ve işçilik haklarıyla ilgilenen doğabilecek haklarım için mahkemelere başvuru hakkımı da saklı tutmaktayım.

Benim bilgisizliğimden ve tecrübesizliğimden faydalanılmış, işim bir tehdit unsuru olarak kullanılmış ve bunu yapmam zorunlu tutularak kandırılmış bulunmaktayım. Bunun bir suç olabileceğini dahi düşünmedim. Büyük bir üzüntü ve mağduriyet içerisintabir.

Haberin Devamı

Bir suçlu benzeri fotoğraflarım medyada yer almakta olup, bunun için neden olan ya da olanlardan şikayetçiyim.

Program sonrasında medyada bulunan haberlerde 20.10.2015 tarihinde yayınlanan " Zuhal Tapol'la İzdivaç" adlı TV programındaki nikah memurunun benzer programda çalışan tarafımın olduğu ve nikah memuru olarak lanse edildiği bulunmaktadır . İşimden olacağım korkusu yaratılarak bunu yapmaya zorlayan alakalıların bu konuda cezalandırılmalarını talep ederim.

Yukarıda açıkladığım üzere ve yapılacak inceleme neticesi Savcılığınızın re'sen gözeteceği hususlardan dolayı; programın yapımcıları olan şüpheli ya da kuşkulular ile ilgilenen soruşturma başlatılarak haklarında gerekli cezanın verilmesini saygılarımla arz ve talep ederim.15.01.2016

Şikayetçi

Haberin Devamı

Halis Bozkurt

Şimdi tüm gözler, son olarak çıkan haberlerin ve düzmece nikah memuru skandalının ardından FOX TV idaresinin ve RTÜK’ün üzerinde.

BAKMADAN GEÇME!