Sahnede gösteri havuzda aşk...

Güncelleme Tarihi:

Sahnede gösteri havuzda aşk...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 1998 00:00

Haberin Devamı

Türkiye, Güney Afrika, Danimarka, İsveç ve Finlandiya'dan 450 kuaförün katıldığı ‘‘Festiwella 98’’de mesleki bilgi alışverişinin yanı sıra dünyaca ünlü kuaförler son yenilikleri sergilediler. Renkli geçen festivalde gece saç şovuna katılan kuaför ve mankenler gündüz havuz başında sere serpe yorgunluk attılar. Bir haftalık süre içinde karşılıklı kültür alışverişinde bulunan 450 kuaför, moda saçlar ve saç trendleri üzerine aldıkları bilgilerle ülkelerine döndüler.

Dünyanın önde gelen kuaförlerinden Patric Cameron'un beşinci kez katıldığı Festiwella'nın son gecesinde düzenlenen ‘‘Türk gecesi’’ çok beğenildi. Özellikle uzun saç modasında dünyada büyük söz sahibi olan Cameron, düzenlenen seminerlerde topuz saçlar üzerine bilgilerini meslektaşlarına aktardı. Gala gecesinden bir gün önce Vidal Sassoon ekibinin ve Patric Cameron'un düzenledikleri ‘‘A Night at the Opera’’ başlıklı şovları ilgi çekti.

Her sene değişik temalar üzerine şovlar düzenleyen Cameron, bu yıl operayı öne çıkarttı. Sahnede kısa sürede birbirinden güzel mankenlere kabarık ve bukleli saçlar yapan ünlü kuaför, özellikle Amerika'da önümüzdeki aylarda opera kaseti çıkartacak olan Amerikalı Erin Williams ve Lucy Pankyurst'a yaptığı saçlarla uzun süre alkış aldı. Mavi opera kostümü içinde sahneye çıkan Lucy, gündüz havuzbaşında bol bol yorgunluk attı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!