Onkologlar Kanser Savaşçıları İçin Sahnede

Güncelleme Tarihi:

Onkologlar Kanser Savaşçıları İçin Sahnede
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2016 14:49

1 - 7 Nisan Ulusal Kanser Haftası kapsamında, onkologlar Kanser Savaşçıları’na destek vermek için sahneye çıkacak. Türkiye’nin önde gelen onkologlarından oluşan Grup Merdiven Altı 1 Nisan Cuma akşamı Roxy’de bir konser verecek.

Haberin Devamı

 

 

Hepimiz birimiz için sloganıyla kanser tanısı almış, tedavisi devam eden ya da bitmiş kişilere ve yakınlarına destek olmak için hizmet veren Kanser Savaşçıları Derneği, kanserle mücadele için farkındalık oluşturmak, tanı ve tedavi sürecini yaşayanlara destek olmak amacıyla düzenlediği etkinliklere bir yenisini daha ekliyor.

KONSERİN GELİRİ KANSERE YÖNELİK DESTEK PROGRAMLARINA BAĞIŞLANACAK

Türkiye’nin önde gelen onkologları Kanser Savaşçıları’na destek vermek için sahneye çıkıyor. Kapıda satışı yapılacak biletlerin geliri, kanser tanısı alan gençlere yönelik psikososyal destek programı ve Saçım Saçın Olsun Kampanyası için kullanılacak.

Onkologlar Kanser Savaşçıları İçin Sahnede

Haberin Devamı

Onkologların kurduğu rock grubu Grup Merdiven Altı, 1 - 7 Nisan Ulusal Kanser Haftası’nın ilk gününde Roxy ‘de sahne alacak. Grup Merdiven Altı hepimizin dinlemeyi çok sevdiği Türkçe rock şarkılarından oluşan repertuarlarıyla yaklaşık 2 saat sürecek bir konser verecek. Konserden elde edilen gelir ise kanser tanısı alan gençlere yönelik psikososyal destek programı ve yine derneğin başlattığı Saçım Saçın Olsun Kampanyası için kullanılacak.  Bu kampanya kapsamında, gönüllülerin kestirip, derneğe bağışladığı saçlarından tedavi sırasında saçlarını kaybeden bireylere özel peruklar üretiliyor ve hastalara ücretsiz hediye ediliyor.

ÜNLÜ DOKTORLAR AYNI PROJEDE

Onkologlar Kanser Savaşçıları İçin Sahnede

Grup Merdiven Altı vokalde, Sevil Gökşen Bavbek, Nevin Kahraman ve Hale Caglar ile gitarda Gökhan Demir ve Süleyman Akim, bas gitarda Tayfun Hancılar, davulda Alpay Şalt ve klavyede Doğan Kospançalı’dan oluşuyor.

 

 

BAKMADAN GEÇME!