Muhteşem Yüzyıl'ın masajı da oldu

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyılın masajı da oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2012 11:54

Erzurum’da Palandöken Kayak Merkezi’nde iki teparist tarafından aynı anda uygulanan masaja, ünlü televizyon dizisinden esinlenilerek ’Muhteşem Yüzyıl’ adı verildi.

Haberin Devamı

Müşterilerin hizmetine sunulan bu masajı, aynı anda iki terapist sekronize hareketlerle iki farklı enerjiyi aynı anda tek bir vücuda veriyor. Türk ve Kırgız uzman terapistler tarafından uygulanan 1 saatlik ’Muhteşem Yüzyıl’ masajında kişinin tüm stresinden kurtulduğunu ve bir kuş gibi hafiflediğini belirten otel yetkilisi, bu masajın sultanlara layık olduğunu söyledi.

 

MUHTEŞEM YÜZYIL MASAJI - Foto Galeri

 

Masajın binbir derde deva olduğunu iddia eden Büyük, "Muhteşem Yüzyıl masajı, keyif veya lüks değil, tıbbi bir ihtiyaç. Düzenli aralıklarla alınması gereken koruyucu bir tedavi. Özel yağla yapılan bu masaj, dinlenme hissi uyandırarak vucudun gündelik dengesini korumasına yardımcı olur. Masajı alan güne daha pozitif başlar. Ücreti 60- 120 lira arasında değişen Muhteşem Yüzyıl masajına, kışın özellikle Palandöken’de tatil yapan turistler ilgi gösteriyor" diye konuştu.

Haberin Devamı

Terapist Ebru Sönmez de "Masaj, hormonlar üzerindeki etkisiyle stresi yok eder ve uyku düzensizliğini ortadan kaldırır. Masaj sayesinde gevşeme, rahatlama sağlandığı için ayda bir kez yaptıranlar genç ve zinde kalır" dedi.

 

BİHTER ÇİZMESİ, FATMAGÜL TERLİĞİ

 

Daha önce de Beren Saat'in başrolünde oynadığı Aşk-ı Memnu ve Fatmagül'ün Suçu Ne dizilerinde görülen bazı ürünler popüler olmuş ve dizilerde kullanılan ürünler bu isimlerle satılmaya başlamıştı. Aşk-ı Memnu'daki, Bihter karakterinin giydiği çizme "Bihter Çizmesi", Fatmagül karakterinin terliği ve kolyesi, son zamanlara damga vuran Muhteşem Yüzyıl dizisinin ardından "Hürrem Parfümü" piyasaya sürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!