İÜ ile Esnaf Hastanesi işbirliği

Güncelleme Tarihi:

İÜ ile Esnaf Hastanesi işbirliği
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2007 12:07

İstanbul Üniversitesi (İÜ) Cerrahpaşa ve İstanbul Tıp fakültelerinin profesör kadrosundan oluşan öğretim elemanları, üniversitedeki çalışma saatleri dışında Özel Business Esnaf Hastanesi'nde sağlık hizmeti sunacak.

İÜ ile Özel Business Esnaf Hastanesi arasında tıbbi işbirliği protokolü imzalandı.

Buna göre, Cerrahpaşa ve İstanbul Tıp fakültelerinin profesör kadrosundan oluşan öğretim elemanları, üniversitedeki çalışma saatleri dışında Özel Business Esnaf Hastanesi'nde sağlık hizmeti verecek.

Beyazıt'taki Özel Business Esnaf Hastanesi, 10 bin metre kare alan üzerine kurulu, 6 katlı ve özel otoparklı binasında 2'si VIP, 10'u suit 95 yatak kapasitesi, 5 ameliyathanesi, 2 doğumhanesi, yoğum bakım ve yeni doğan bakım üniteleri ile tanı, ayakta ve yatarak tedavi olmak üzere tıbbın 14 uzmanlık dalında sağlık hizmeti sunuyor.

Yakın bir zaman içinde kardiyoloji ve kalp-damar branşının da açılacağı hastanede, iç hastalıkları, çocuk sağlığı ve hastalıkları, dermatoloji, fiziksel tıp ve rehabilitasyon, nöroloji, genel cerrahi, kadın hastalıkları ve doğum, anesteziyoloji ve reanimasyon, üroloji, ortopedi ve travmatoloji, göz hastalıkları, kulak burun boğaz hastalıkları, ağız ve diş hastalıkları, radyoloji ve laboratuvar branşlarında hizmet veriliyor.

SSK, Emekli Sandığı ve Bağ-Kur gibi sosyal güvenlik kurumlarıyla anlaşması bulunan hastaneden İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği mensupları ile anlaşmalı özel sigortalı hastalar da faydalanıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!