Gano Kahve Nedir Ve Özellikleri Nelerdir? Gano Kahve Faydaları Nelerdir Ve Neye İyi Gelir

Güncelleme Tarihi:

Gano Kahve Nedir Ve Özellikleri Nelerdir Gano Kahve Faydaları Nelerdir Ve Neye İyi Gelir
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2022 13:59

Gano kahve diğer kahvelerden farklı özelliklere sahiptir. Kahve içeriğinde reishi isimli mantar bulunmaktadır. Bu sayede kilo kontrolünde de etkisi bulunmaktadır. Ayrıca kişilere gün boy enerji vermesi ile de bilinmektedir. Gano kahve nedir ve özellikleri nelerdir? Gano kahve faydaları nelerdir ve neye iyi gelir ayrıntıları ile derledik.

Haberin Devamı

Gano kahvesi kokusu ve tadı ile pek çok kişinin beğenisini toplamıştır. Uzakdoğu>'da yetişen ve ölümsüzlük ismi ile anılan özel bir mantar kullanılarak üretilmektedir. 

 Gano Kahve Nedir? 

 Gano kahve hazır kahve ile reishi mantarının toz halinde kazandırılmış özütünü ihtiva eden toz içecektir. Ayrıca şeker ve süt ürünü olmayan kremalar ile bitkisel kaynaklı içecekler gibi diğer bileşenler ile de deneyimlenmektedir. Gano kahve cinsini halk mantarlı kahve adıyla da tanımaktadır. Fakat bu tanımlama aslına uygun olmamaktadır. Ganoderma mantarlarının çizilmesi, çiğnenmesi ve öğütülmüş kahve ile harman edilmesi ile üretilmektedir. Bu nedenle gano kahveye mantarla demlenmiş kahve de denilebilir.

  Gano aslında 1995 yılından günümüze kadar piyasaya sürülmüş bir firmadır. 2010 yılından itibaren Türkiye pazarına giriş yapmıştır. En dikkat çeken ürünü ise gano kahvedir. Bilindik kahvelerden farkı ise içerisinde özel bir mantar takviyesi olmasıdır. 

Haberin Devamı

 Gano Kahve Özellikleri Nelerdir? 

 Gano kahvesinin diğer kahvelerden ayıran farklı özellikleri bulunmaktadır. Bu özellikler ile de pek çok kişinin beğenisini kazanmış durumdadır. Gano kahvesinin sahip olduğu özellikler şunlardır: 

 - Gano kahvesi diğer kahvelerden içindeki Reishi Mantarı ile ayrılmaktadır.

 - Uzakdoğu bölgesinde özel bir ismi olan ve insan yaşamını uzattığına inanılan bu mantarın Japonca dilinde ölümsüzlük anlamına gelmektedir.

 - Kızılımsı renkteki mantar kuruduğunda siyahlaşmaktadır.

 - Vücutta mutluluk hormonu salgılanması tetiklediği, zayıflamaya yardımcı olduğu, saçları güçlendirdiği ve akciğeri koruduğu bilinmektedir.

 - İnternet üzerinden siparişi verilebilmektedir. 

 Gano Kahve Faydaları Nelerdir? 

 Gano kahvesi günümüzde trend içecekler arasına girmiştir. Bunun en önemli nedeni zayıflamaya yardımcı olmasıdır. Ayrıca vücudun genel sağlığı içinde faydalı olmaktadır. Paketli halde satılan gano kahvesi şekerli veya şekersiz olarak tüketilmektedir. Gano kahvesinin genel olarak faydaları şunlardır: 

 - Gano kahvesi zayıflamaya yardımcı olmaktadır.

Haberin Devamı

 - Metabolizmayı hızlandıran gano kahvesi kişilere tokluk hissi vermektedir.

 - Kahve karışımı içerisinde bulunan mantar vücuttaki toksinleri kolay bir şekilde atmaktadır.

 - Bağışıklık sistemini güçlendiren gano kahvesi hastalıklara karşı da direnç sağlamaktadır. Bu nedenle vücudu enfeksiyonlara karşı korur.

 - İçerisindeki reishi mantarının kanseri gerileteceği de bilinmektedir.

 - Gano kahvesi enerjiyi yükseltmektedir.

 - Kişilerde depresif ruh halleri için rahatlama sağlamaktadır.

 - Sabah yorgunluğunun atılmasında ya da geceleri uzun sata çalışmak için gerekli enerjiyi sağlamaktadır.

 - Saçları güçlendiren gano kahvesi akciğer ve kalbi korumaktadır. 

Haberin Devamı

 Gano Kahvesi Neye iyi Gelir? 

 Gano kahvesinin en önemli yararı kişilerin zayıflamasına yardımcı olmasıdır. Metabolizmayı hızlandırmak için aktioksidanlar içermektedir. Bu nedene zayıflamak isteyen kişileri için ideal bir içecek türüdür. Gano kahvesinin bağışıklık vazifelerini kuvvetlendirmesi ile ünlü bir içecek olarak da bilinmektedir. Özellikle kronik yorgunluğa ifna etme kabiliyetine de sahiptir. 

 Gano kahvesinin içerisinde kafein bulunmamaktadır. Bu nedenle gece anksiyeteyi yok etmede verimlidir. Uykusuzluğa sebep olmadığı için de uyku problemlerine iyi gelmektedir. Yapılan araştırmalara göre kaygı ve depresyonu minimum seviyeye düşürdüğü gözlemlenmektedir. Bununla beraber gano kahvesi normal kahveden daha az asidik olmaktadır. Bu özelliği ile gano kahvesi mide ülseri veya IBS gibi sindirim problemi olanlar için de ideal bir kahve türüdür. Gano kahvesinin günlük 1 bardaktan fazla tüketilmemesi önerilmektedir. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!