Sadece güzel bir kız değilim

Güncelleme Tarihi:

Sadece güzel bir kız değilim
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2007 00:00

Türkiye'nin Yıldızları" adlı yarışmada birinci olduktan sonra tanınan Yasemin Hadivent, "Ben sadece güzel bir kız değilim. Oyunculuğa gönül vermiş biriyim" diyor.

Haberin Devamı

Sadece güzel bir kız değilim
Yasemin Hadivent fotoğrafları için tıklayın

Sizi biraz tanıyabilir miyiz?

- 1982-Sofya doğumluyum. 1989’da Türkiye’ye göç ettik. İlkokulu İstanbul’da okudum. Liseye de Türkiye’de başladım ama ikinci sınıfta Amerika’ya gittim. Sonra Türkiye’ye dönüp konservatuvar okumaya karar verdim.

Sizi ilk olarak "Türkiye’nin Yıldızları" adlı programla tanıdık. Peki, bu serüven nasıl başladı?

- Kısa süreli dizi projelerinde yer aldım. Okulda yaptığım devamsızlıktan dolayı başarısız sayılıp, üst sınıfa geçemeyecektim. Okulun en başarılı öğrencilerinde biriydim ve bu durumu göze alamazdım. Bir dizi projesi için okulumu dondurdum fakat dizi 5 bölüm sonra yayından kalktı. Ben de o dönemde "Türkiye’nin Yıldızları"na katıldım.

Haberin Devamı

"Türkiye’nin Yıldızları" sizin için de sadece bir macera, heyecan olarak kalabilirdi.

/images/100/0x0/55eb147df018fbb8f8a9b955
- O yarışmada beni en çok cezbeden jüri üyeleriydi. Karar aşamasında çok düşünmeme rağmen Mustafa Altıoklar, Filiz Akın ve Gani Müjde isimleri beni çok heyecanlandırdı. Bu tarz yarışmalara girenlere çok iyi gözle bakılmıyor fakat aslında sektöre çok iyi yıldızlar da kazandırılabiliyor. Bu tamamen amaç ve niyetle alakalı bir şey... "Ben sadece güzel bir kız değilim. Ben bu mesleği yapmayı çok istiyorum, gönlümü koydum. Güzelliğim ikinci plandadır" dedim ve bu hırsla çalıştım.

"Farklı olmayı seviyorum" dediniz. Peki, buna rağmen canlandırdığınız farklı karakterler sizi zorluyor mu?

- Ben küçüklüğümden beri kolay olanı çok iyi yapamam ama zoru başarırım. Zorlanmak benim hoşuma gidiyor. Oyunculuk içimde gizli kalan karakterleri ortaya çıkartı. "Hayal ve Gerçek" de benim için zor oldu ama dediğim gibi; ben zoru seviyorum.

"Hayal ve Gerçek" adlı diziye ilk baktığımız zaman senaryo ve karakterler olarak Cem Davran ve Hande Ataizi’nin canlandırdığı "Ruhsar" adlı diziye çok benziyor.

Haberin Devamı

- Zaten "Ruhsar"dan yola çıkılarak yapılan bir proje. Fakat her şeyi farklı. Ben Hande Ataizi’den çok farklı bir karakter çıkardım. İzleyiciler ’Hayal ve Gerçek’te yepyeni bir tad bulacak.

Peki, Hande Ataizi kıyaslamalar olursa...

- Bence kendisi Türkiye’deki en iyi kadın oyunculardan biri.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!