Saç ekiminde erken rezervasyon

Güncelleme Tarihi:

Saç ekiminde erken rezervasyon
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2010 14:31

Son yıllarda kel kalma sorununu tamamen ortadan kaldıran saç ekimi uygulamalarında şimdi yepyeni bir dönem başlıyor.

Haberin Devamı

Artık saç ekiminde iki, üç ay sonraya saç ekimi rezarvasyonu yaptırabilir ve bu erken rezerasyon kampanyası sayesinde yüzde 20 indirim elde edebilirsiniz.

Esteworld Estetik ve Güzellik Merkezi, saç ekiminde erken rezarvasyon kampanyası başlattı. Saç ekim erken rezervasyon kampanyası iki, üç ay sonra saç ekimi düşünenler için indirim avantajı sunuyor. Bu kampanyadan yararlanmak için Esteworld’e müracat eden saç ekim adayı üç ay sonraya ekim için gün alıyor.

Erken rezervasyon kampanyasının saç ekiminde ilk defa uygulandığını vurgulayan Esteworld Medikal Direktörü Uzm. Dr. Servet Terziler, böylelikle saç ekimi yaptırmak isteyen ve bütçesini denk getiremeyenler için ciddi bir avantaj ortaya koyduklarını söyledi. Terziler, saç ekiminin artık Dünyada en başarılı bir şekilde yapılan ülkesinin Türkiye olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Bugün tüm Dünya kabul ediyor ki sağlık ve estetik alanında Türk doktorları harika işlere imza atıyorlar. Saç ekimi yoğun emek ve tecrübe isteyen bir tedavi. Saç ekimi ile artık kel olmak tarihe karışıyor. Biz kliniklerimizde erken rezarvasyon kampanyası düzenlemeye karar verdik. Aynen turizmcilerin yaptığı erken rezervasyon kampanyasının benzeri bir çalışma yapmayı uygun gördük. Önümüzdeki bahar ve yaz aylarında saç ekiminde çok ciddi yoğunluk yaşayacağız. Şimdiden saç ekiminde programlı ve rezervasyonlu gidebilmek adına bu kampanyayı hayata geçirdik. Bu kampanya ile yaz tatilinde saç ekimi yaptırmak isteyenler için bir de yüzde 20 fiyat avantajı ortaya koyduk. Kampanyamız çerçevesinde son kayıtlar 15 Nisan’a kadar kabul edilecek. Haziran ve Temmuz aylarında saç ekimi düşünenler şimdiden bize müracat ederek hem yerlerini garantiye almış olurlar hem de ciddi bir indirimden yararlanabilirler. Böylelikle Esteworld kalitesini çok uygun bir bütçeyle yakalayabilirler.”


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!