Rüya gibi fiyatlarla rüya tatil

Güncelleme Tarihi:

Rüya gibi fiyatlarla rüya tatil
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2007 00:00

Tempo dergisi, kaliteli ve ucuz tatil rehberi hazırladı. Kişi başına ulaşım masrafıyla 10 gün 500 YTL'ye tatil yapabilecekler pek çok güzel yer bu rehberde.

Haberin Devamı

Kış sert geçmedi. Ama güneşin yazın gösterdiği yüzü yine de başka. Bütün yıl iş, okul, trafik derken herkes yoruldu. Artık biraz nefes alma vakti. Biliyoruz, kafanızda yine, “Bu yaz nereye gitsek?” sorusu var. Bu soruya güzel bir cevap ararken, cebinizi de korumaya çalışıyorsunuz. Haklısınız. Biz de bu yüzden, “Kaliteli ve ucuz tatil nasıl yapılır?” diye araştırdık. Ucuz tatil dosyamızda, Türkiye’nin cennet köşelerinde hem zevkinize hem cebinize uygun tatili bulacağınızı umut ediyoruz. Siz sayfalarımızı okurken, bize de “İyi tatiller” demek kalıyor

Tatil severler için Türkiye bir cennet. Tarih, doğa, güzel yemekler, eğlence, her şey bir arada... Yazın kapıya dayandığı şu günlerde, gazeteler de tatil ilanlarıyla dolu. Ancak çoğunlukla lüks oteller ve tatil köyleri göze çarpıyor bu ilanlarda. Eğer, “Fazla lükse gerek yok, mütevazı bir tatil de beni mutlu eder” diyenlerdenseniz, tatil rehberimiz sizin için biçilmiş kaftan. Kişi başına ulaşım masrafıyla birlikte 10 gün 500 YTL’ye tatil yapabileceğiniz pek çok güzel yer var.

TATİL REHBERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!