Rusya için poz verdi

Güncelleme Tarihi:

Rusya için poz verdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2010 16:40

Haberin Devamı

İyi kalpli prenses
Gece kulüpleri arasında mekik dokuyan Paris Hilton, bu kez hayırlı bir iş için dışarı çıktı. Hilton Otelleri’nin ünlü varisi, küçük yaştaki diyabet hastaları yararına Beverly Hills Otel’de düzenlenen “32. Carousel of Hope” balosuna katıldı. Gecede pembe bir elbise giyen Hilton, balodan önce Twitter’ına
“Pembe elbisemin içinde kendimi prenses gibi hissediyorum” yazdı. Baloda Marc Anthony, Jennifer Lopez, Halle Berry ve Olivier Martinez gibi ünlü isimler de boy gösterdi.

Program sonrası parti
Amerikan NBC kanalının ilgiyle izlenen programı “Saturday Night Live Show”, yayından sonra düzenlenen partileriyle meşhur. Programın geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümüne Emma Stone ev sahipliği yaptı. Genç oyuncu, after party’ye de programda ağırladığı Blake Lively ile birlikte katıldı.

Haberin Devamı

Sen de mi Justin!                 
Parfüm çıkaran ünlüler kervanına genç popçu Justin Bieber da katılıyor. 16 yaşındaki Kanadalı şarkıcı, “My World” (Benim Dünyam) adlı unisex parfümünün yakında piyasada olacağını duyurdu. Britney Spears, Halle Berry, Jenifer Aniston ve Jennifer Lopez, parfümü olan ünlülerden sadece birkaçı...

Saha kenarında soyundu
LA Galaxy’de forma giyen David Beckham, takımının Dallas ile karşılaştığı maçta sahaya çıktı. Üzerine kan bulaşan ünlü futbolcu, çareyi formasını değiştirmekte buldu. Saha kenarında soyunan Beckham, objektife işte böyle yansıdı.

Rusya için poz verdi
Sırp asıllı ABD’li model ve oyuncu Milla Jovovich, Elle dergsinin Rusya edisyonu için objektif karşısına geçti. 34 yaşındaki güzelin seksi pozları, derginin kasım sayısında yer alacak.

Torun ordusu istiyor!
Kim Kardashian, geçtiğimiz hafta 30’uncu yaşını kutladı. Las Vegas’taki Tao’da düzenlenen partide kızına aşk ve mutluluk dileyen Kris Jenner, ona “Baskı yok ama eğer bir eş bulup 1000 çocuk yaparsan gerçekten çok mutlu olurum” dedi!

Korkma sevgilim
paparazzi onlar
Jennifer Love Hewitt, yeni sevgilisiyle Alex Beh ile görüntülendi. Beh, Hewitt’in einden çıkarken paparazzileri görünce yüzünü saklamaya çalıştı. Güzel oyuncu ise sevgilisinin bu tavrı karşısında şaşkına döndü!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!