Romantik, seksi ve masum...

Güncelleme Tarihi:

Romantik, seksi ve masum...
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2010 00:00

Moda dünyası gözünü çoktan 2001 kışına dikti ama o trendleri takip ederken önümüzdeki sezonu kaçırmamamız lazım... İşte bu yılın liste başı imajı: Romantik, masum ama aynı zamanda da seksi görünen “lolita” çizgileri bahar ve yaz aylarına damgasını vuracak.

Haberin Devamı

İleri görüşlü moda dünyasının gözü çoktan 2011 kışına çevrildiğinden, ben de şubatın ilk günlerinden beri sizlerle bu köşede önümüzdeki sezon hakkında haberleri, önde gelen moda merkezlerinde yaşananları, gelecek yıl öne çıkacak model ve tasarımları; yani bir bakıma geleceği paylaşıyorum.          

şöyle bir durup düşününce, bulunduğum sektör nedeniyle ister istemez “şu an”dan uzaklaştığımı fark ettim. O yüzden bir mola alıyor ve size havaların ısınmasıyla beraber gündeme gelecek trendlerden birini açıklıyorum. Trend listesinin üst sırasında, podyumlarda romantizm rüzgarları estiren, genç kız görünümünü perçinleyen “lolita modası” var. 2010 bahar ve yazında etrafımızı romantik ama aynı zamanda da seksi görünen genç kızlar saracak. 

ÖRGÜLÜ SAÇLAR KABARIK ETEKLER         

Örgülü saçlar... ıpek şifon veya keten kumaşlarla hazırlanan, pastel tonlarda kabarık etekler ya da dar ve yırtmaçlı miniler... Pötikare ya da ekoseli kumaşlarla hazırlanan bel veya göğüs dekolteli elbiseler...  

ışte bu parçalar dişi ve romantik yönünüzü yansıtmanızda en etkili silahlarınızdan olacak. Bu da demek oluyor ki vücut tipinize uygun kıyafeti seçerek bu genç ve çarpıcı görünüme bürünmeniz gayet mümkün...
  
Unutmayın; yukarıda saydıklarım, bu yazki kıyafet seçimlerinizde çok etkili olacak.

Haberin Devamı

BU YIL DOĞALLIK ÖN PLANA ÇIKIYOR

Romantik, seksi ve masum...
    

Bu sezon doğallık her zamankinden daha revaçta... Örneğin saçlarınızı yaptırmadan doğal haliyle kurutup tek taraftan örün. Ya da doğal dalgasıyla bırakın. Sonra uçuk tonlarda rujunuzu sürün. Ve şifon elbisenizle baharı genç bir ruhla karşılayın.

Bu elbiseleri renkli, kısa deri veya süet ceketlerle de tamamlayabilirsiniz..

Biraz dişi, biraz masum, biraz da gizemli.. ışte ünlü tasarımcılar tarafından yaratılan 21. yüzyıl lolitaları...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!