Romantik Komedi Tadında Bir İlişki İstiyoruz

Güncelleme Tarihi:

Romantik Komedi Tadında Bir İlişki İstiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2016 17:42

Romantik komedi filmlerinin her zaman yüksek gişe yaptığını söylemek mümkün. Bunun en büyük sebebi bu filmlerdeki ilişkilerin duygularımıza ve isteklerimize hitap etmesi. Herkes sevgilisiyle bu tarz filmlerdeki bir ilişkiye sahip olmak ister. Ne kadar gerçekçi gelmese de ilişkinin dengelerini doğru kurarak kendinizi romantik bir filmde hissetmek hiç zor değil.

Haberin Devamı

Söz konusu filmlerin hep abartı olduğunu düşünürüz. Asla bu tür ilişkilerin olmadığını zannederiz ve ilişkimizi gözden geçirdiğimizde bu filmlerle büyük bir gerçeklik farkı olduğu ortadadır ancak bunu değiştirmek mümkün. Bilindik bir cümle olsa da sevginin gücü her şeyi yaratmaya yeter. Sıkıcı ve monoton olduğunu düşündüğünüz bir ilişkiden bir romantik komedi filmine ilham olacak bir aşk yaratmanız hiç zor değil.

Romantik komedi filmlerinde karakterlerin saflığı göze çarpıyor. Filmlerdeki karakterlerin birbirlerine bu denli bağlı olmaları ve hissettikleri derin sevginin aynı zamanda insana kahkaha attıran komik durumlara sebep olması bu yüzden. Sevgilinize karşı bütün içtenliğinizi koruyarak bu tür bir ilişki için ilk adımı atabilirsiniz.

Küçük sürprizler ilişkideki monotonluğu yıkacak ve hem size hem de sevgilinize neşe katacaktır. Bunun için doğum gününü, sevgililer gününü veya yıldönümünü beklemeniz gerekmez. Bir demet çiçek veya iş yorgunluğunu atmak için hafta sonu gidilecek bir tatil bile o monoton havayı kıracak ve birbirinize daha çok bağlanmanızı sağlayacaktır.

Haberin Devamı

Gündelik yaşamda, iş hayatında hatta arkadaş çevresinde insanlara karşı belli bir mesafe koymanız gerekir ancak aynı mesafeyi birlikte olunan insanlara karşı korumak yapılacak en büyük hatalardan biridir. Bu durumda ne kadar derin bir sevgi hissederseniz hissedin onu karşı tarafa belli etmeniz zorlaşacaktır. Birliktelik, bütün mesafelerin kalkmasını ve kişilerin birbirlerine en saf duygularla yaklaşmasını gerektirir. Bu mesafeleri kaldırdıktan ve saflığı ön plana çıkardıktan sonra sevgilinizle her gün bir romantik komedi filmini yaşamanız zor değil.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!