Roger Waters'a bin bilet daha

Güncelleme Tarihi:

Roger Watersa bin bilet daha
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2006 00:00

Pink Floyd ’un kurucusu Roger Waters, 20 Haziran Salı günü Kuruçeşme Arena ’da unutulmaz bir geceye imza atacak.

Haberin Devamı

 

İKSV tarafından BKM ve Beşiktaş Belediyesi işbirliğiyle ve Garanti Bankası sponsorluğunda düzenlenecek konser için şu ana kadar 10 binin üzerinde bilet satıldı. Biletlerin tükenmesi ve gelen talep üzerine 15 bin kişilik konser alanı için bin kişilik ek bilet de biletix'ten bugünden itibaren satışa sunuldu.Şarkı yazarı, basgitarist ve grubun beyni Roger Waters, İstanbul konserinde solo albümlerinden örnekler ve Pink Floyd’un unutulmaz şarkılarının yanı sıra grubun unutulmaz albümü “The Dark Side Of The Moon”un tamamını çalacak. Büyük ekranlarda video projeksiyonları, özel efektler ve 360 derecelik quadrofonik ses sisteminin yer alacağı bu görsel şöleni için hazırlıklar son hızla devam ediyor.

Roger Watersa bin bilet daha
Roger Watersa bin bilet daha

Yaklaşık 6.000 metrekarelik bir alana yayılan konser alanında 36 metre genişliğinde bir sahne kuruluyor. Konser boyunca yapılacak ışık ve ateş şovları için kurulan özel sahne konstrüksiyonunun yüksekliği ise 13 metre… Roger Waters konseri için kullanılacak olan toplam 11.000kg ağırlığındaki ışık düzenini taşıyacak olan çatı Türkiye’de bulunmadığından, bu konser için özel bir sahne çatısı inşa edildi. Konser boyunca 80 tanesi hareketli yaklaşık 200 adet spot kullanılıyor. Sahnede ayrıca 15 alev makinesi, 6 duman makinesi ve 300’ün üzerinde ufak çaplı ateş efekti yer alacak.

Haberin Devamı

Kapıların saat 19.00’da açıldığı gece, Radyo Eksen DJ’lerinin müzikleri ile başlıyor. Konser günü saat 18.15’ten itibaren Kuruçeşme Arena’ya; Kadıköy, Üsküdar, Kabataş ve Beşiktaş Dentur Motor İskeleleri’nden özel tekneler kalkacak. Yarım saatte bir kalkacak tekneler saat 20.30’da kadar devam edeceğini hatırlatalım.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!