Rihanna’nın doktoru: Şarkı söylersen sesini kaybedersin!

Güncelleme Tarihi:

Rihanna’nın doktoru: Şarkı söylersen sesini kaybedersin
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2016 09:26

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna’nın doktoru sahneye çıkmasına izin vermedi. Doktoru, eğer şarkı söylerse sesini kaybedeceği uyarısını yapınca Rihanna sahneye çıkmaktan vazgeçti.

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı Rihanna, müzik dünyasının en saygın ödüllerinden Grammy Ödülleri'nin dağıtıldığı gece sahneye çıkacaktı. Hatta provalara bile katılmıştı. Ancak Rihanna, doktorunun uyarısı ile sahneye çıkamadı. Müthiş bir organizasyon yapılan gecede bir çok ünlü isim sahne aldı.

Çıkan dedikodulara Rihanna’nın sözcüsü açıklık getirdi. Rihanna’nın bronşite yakalandığını açıklayan sözcüsü: “Doktor, ilaçların tam olarak etkisini göstermediği ve 48 saat boyuna şarkı söylememesi gerektiği konusunda uyarınca Rihanna’ da Grammy performansını iptal etmek zorunda kaldı.” dedi.

Bir internet sitesinin haberine göre doktoru Rihanna'yı "Eğer ısrarla sahneye çıkıp şarkı söylersen ses tellerin sonsuza kadar geri dönüşsüz biçimde zarar görür" diye uyardı.

Rihanna’nın doktoru: Şarkı söylersen sesini kaybedersin

Haberin Devamı

Rihanna kimdir?

Robyn Rihanna Fenty, sahne ismi ile Rihanna, 20 Şubat 1988 yılında dünyaya geldi. Rihanna henüz 7 yaşındayken şarkı söylemeye başladı. 15 yaşına geldiğinde “Combermere”isimli müzik okuluna gitti. Burada iki sınıf arkadaşı ile birlikte müzik grubu kurdu. Müzik yapımcısı Evan Rogers ile tanışanca tüm hayatı değişti. Hemen demo çalışmalarına başlayan Rihanna ilk albümünü 2005 yılında çıkarmıştı. Bu albüm ile büyük bir çıkış yakalamış ve popüler olmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!