Rachael Starr özel

Güncelleme Tarihi:

Rachael Starr özel
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2008 12:12

Klasik sevgililer günü etkinlikliklerinden sıkılanlar için Rachael Starr iyi bir alternatif...

Haberin Devamı


 

Yer: Otto Santral
Tarihler: 14.02.2008~14.02.2008
22:00
Adres: Eski Silahtarağa Elektrik Santrali Kazım Karabekir Cad. No 1, Eyüp
Bilet Ücreti: biletix: 25 YTL - Kapıda: 35 YTL Lovers: 45 YTL
Nereden Alırım: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Otto Santral

 
 
Busta Rhymes –Ja RULE – Coolio gibi dünya starlarını İstanbul’da müzikseverlerle buluşturan First Class Entertainment ekibi, klasik sevgililer günü programlarından sıkılanlar için New Generation işbirliği ile farklı ve özel bir gece düzenledi. “Rachael STARR”, 14 Şubat günü en sevilen şarkıları ve dj performansıyla sizlerle olacak...

Elektronik müzik sevenler için Santralİstanbul / So Cafe elektronik müziğin beğenilen yıldızı Rachael STARR’ın parçaları ile hareketlenecek. Los Angeles’ta yaşayan Rachael STARR, elektronik müzik alanında kısa zamanda dünya çapında ün sahibi olmuş bir isim.

Haberin Devamı

Piyano, Çello ve vokalin buluşmasından doğan muhteşem bir enerji...2005 yılından beri hızla tanınmaya başlayan STARR, Max Graham, David Vendetta & John Creamer gibi isimlerle birlikte yürüttüğü çalışmalarla, dünya listelerinde dikkat çekiyor. Özellikle son sıralarda David Vendetta Bleeding Heart vokali ile gündemde olan sanatçı Pete Tong, Tiesto, ve Erick Morillo gibi bir çok dünya çapında DJ ile birlikte de çalışmaktadır.

Dünyanın en ünlü bayan dj , volalisti popüler isim Rachael STARR, Türkiye dahil tüm dünya listelerinde “Till There Was You” isimli şarkısıyla aylarca zirvede kaldı.
Bu özel gecede canlı vokal ve dj performansını sergileyecek olan Rachael STARR ile çok eğleneceğiniz bir gece yaşayacaksınız.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!