Presley’in üç kuşak kadınları

Güncelleme Tarihi:

Presley’in üç kuşak kadınları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2004 10:42

Müziğin efsane ismi Elvis Presley, kadınlarıyla hakkında konuşturmaya devam ediyor. Elvis’in eşi Priscilla Presley, kızı Lisa Marie ve hiç görmediği torunu Dannielle Riley görenleri şaşırtıyor.

Müzik dünyasının ölümsüz kralı Elvis Presley, yaşadığı dönemde çapkınlık hikayeleriyle gazetecilerin diline pek düşmemişti. Ünlü sanatçı 1 Mayıs 1967’de Priscilla Presley ile evlenmiş, bu evlilikten dokuz ay sonra biricik kızı Lisa Marie Presley dünyaya gelmişti.

Elvis Presley’in hayatını etkileyen iki kadına, ünlü sanatçının ölümünden sonra bir üçüncüsü eklendi. Lisa Marie’nin 1989’da doğan kızı Dannielle Riley... Geçtiğimiz günlerde yanyana objektiflere poz veren Elvis’in kadınlarını görenlerin, bu üçlünün anneanne, kız evlat ve torun olduğuna inanmaları imkansızdı.

Araları zor düzeldi

Bugün 59 yaşında olan Priscilla Presley, rock müzik dünyasının kralıyla evlendiği zaman, dünya kadınları onu kıskanmışlardı. Ama bu evlilik göründüğü gibi bir masal evliliği değildi.

Üstelik kralın ölümünden sonra, Priscilla Presley ile kızının arası da bozuldu. Elvis Presley’in serveti kadar Priscilla Presley’in yaşadığı ilişkiler de zaman zaman ana-kızın küsmesine neden oldu.

Priscilla Presley, kızının evliliklerine her zaman karşı çıkmıştı. Lisa Marie buna rağmen ilk kocası Danny Keough’la altı yıl evli kaldı ve bu evlilikten 1989’da Dannielle Riley adlı kızı ve 1992’de de Benjamin Storm adlı bir oğlu oldu.

Lisa Marie ikinci evliliğini ise 1993’te bir partide tanıştığı Michael Jackson’la yaptı.

Büyükbabasına hayran

İkinci evliliğini hayatının en büyük hatası olarak tanımlayan Lisa Marie, daha sonra da Nicolas Cage’le bir süre birlikte oldu. Annesi Priscilla Presley’le açık olan arası da ancak Cage’le ilişkisini noktaladıktan sonra düzeldi. Lisa Marie, şimdilerde ilk eşinden olan kızı Dannielle Riley’le mutlu bir şekilde yaşıyor.

Riley de annesini taparcasına seviyor, anneannesi Priscilla Presley ile de iyi anlaşıyor. O hiç tanımadığı büyükbabasına da hayran. Gizli gizli, Elvis Presley ile ilgili bilgi toplayıp efsane büyükbabasını tanımaya çalışıyor.

Genç kız, Paris’te resim öğrenimi yapmak istiyordu ama bu hevesinden çabuk vazgeçti. Riley, yakın bir gelecekte, podyum kraliçelerine rakip olacak.

Elvis Presley’in üç kadını, birbirlerine ve başkalarına bağımlı olmadan hayatı diledikleri gibi yaşıyorlar.

Forbes dergisinin ‘En çok kazanan ölüler’ sıralamasında bir numara olan Elvis Presley’in yalnızca telif haklarından yılda ortalama 40 milyon dolar kazanıyorlar. Buna rağmen Elvis Presley’in manevi baskısından kurtulmak, üçünün ortak arzusu.

Kibar annenin küfürbaz kızı

Priscilla Presley, son derece kibar bir kadın. Ortalıkta fazla görünmek istemiyor. Herkese aynı derecede kibar ve de mesafeli davranıyor. Ağzından çıkacak her kelimeyi, önceden tartıp düşünüyor.

Lisa Marie Presley ise tam aksine.

Hiç durmadan sigara içiyor. Ağzından çıkan her iki sözden biri küfür. Kibar annenin küfürbaz kızı, belki de annesine olan tepkisini bu şekilde açığa vuruyor.

Üçüncü kuşak Presley olan Dannielle Riley de anneannesine çekmiş. Son derece nazik ve çevresinde olup biten her şeye ilgi duyuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!