Poyraz Karayel'de ipleri kopartan yumruk

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayelde ipleri kopartan yumruk
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2016 18:15

Poyraz Karayel yayınlanmaya başlandığı günden itibaren Çarşamba akşamları evlerimizin vazgeçilmezi oldu. Diziyi izleyenler her duyguyu yaşayabiliyor izlerken. Gerilim, aksiyon, komedi. İçten sıcak hikayesi ile her hafta daha da bağlıyor kendine. Poyraz Karayel bu hafta da çok konuşulacak bir bölümle ekranlara gelecek.

Poyraz Karayel'de Sefer'in ölmesinin ardından oluşan o olumsuz hava o kadar çabuk dağıldı ki diğer dizilerde olduğu gibi ana karakter çıktığında dizi bir gerilime yaşamadı. Diziye katılan her yeni karakter yeni bir renk katıyor. Son olarak Poyraz'ın kardeşi olarak diziye katılan Neşet'in gizli planları herkes tarafından merak ediliyor.
Bu haftaki bölümde Poyraz, Bahri Umman ile Sadreddin'in arasına yapmaya çalışsa da başarılı olamayacaktır.Sadreddin babasının sözlerini sindiremeyince Poyraz'ın karşısına rakip olarak çıktı. Yarın akşam yayınlanacak bölümde de aralarındaki çatışma büyüyecektir. Sadreddin'in Zülfikar'a attığı yumruk artık iplerin tamamen koptuğunu gösteriyor.

Poyraz Karayelde ipleri kopartan yumruk


Ve dizide bu hafta tabiki de romantik anlar hayranlarını mestedecek. Zülfikar artık Meltem'e olan aşkını saklamak istememektedir. Bu yüzden Poyraz'ın karşısına geçip her şeyi anlatmaya karar verir. Poyraz'ın vereceği tepki ise şimdiden herkes tarafından merak ediliyor.
Poyraz Karayelde ipleri kopartan yumruk



Ve merak edilen diğer bir isim son dönemde diziye katılarak Poyraz hayranlarını yaptığı planlar ile kzıdıran Neşet... Neşet bu hafta da Ayşegül'ün aklını karıştırmak için elinden geleni yapacaktır. Peki Neşet'in planlarını Poyraz fark edebilecek mi?
İşte bu soruların tüm yanıtları yarın akşam Kanal D'de.

Poyraz Karayelde ipleri kopartan yumruk


POYRAZ KARAYEL 52 .BÖLÜM FRAGMANI İZLE

 

BAKMADAN GEÇME!