Poyraz Karayel 52.Bölümden yeni bir fragman daha - İzle

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel 52.Bölümden yeni bir fragman daha - İzle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2016 07:05

Poyraz Karayel bomba gibi bir bölümle Çarşamba akşamı kaldığı yerden devam edecek. Poyraz Karayel'in yayınlanan yeni 52.bölüm fragmanında Poyraz'ın Adil Topal'ı Sadreddin ile barışma konusunda ikna etmeye çalıştığı görülüyor. Sadreddin ise Songül'ün de içinde bulunduğu gizli bir plan yapmıştır. İşte Poyraz Karayel'in 52.bölümünde yaşanacaklar.

Haberin Devamı

Poyraz Karayel efsanesi devam ediyor. Dizinin yayınlanan 52.bölüm fragmanı yine dizinin ne kadar heyecanlı olduğunu gösterdi. Poyraz Karayel'in yeni bölüm fragmanında Poyraz'ın Adil Topal'ı Sadreddin ile barışma konusunda ikna etmeye çalıştığı görülüyor. Ayrıca Sadreddin ile Begüm'ün ilişkisini öğrenen Songül gördüğü manzara karşısında şoke oluyor.

Zülfükar, Taş Kafa ve Poyraz baskın için gittikleri mekanda beklenmedik bir şeyle karşılaşacaklardır. İşte Poyraz Karayel 52.bölüm fragmanı


POYRAZ KARAYEL 52.BÖLÜM FRAGMANI

 

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Bahri’nin torunu hakkındaki sırrı öğrenmesi ortalığı karıştırır. Bahri Sadreddin’i ve Songül’ü evden kovar. Sadreddin ise tüm bu olanlardan Poyraz’ı suçlamaktadır, Poyraz’ın tüm bunları bile bile yaptığını iddia etmektedir.

Haberin Devamı

Sadreddin’in Bahrilerden uzaklaşması Neşet ve adamları için kaçırılmayacak bir fırsattır. Peki Sadreddin bu oyuna gelecek midir?

Bu arada Poyraz’ın Begüm-Sadreddin ilişkisini öğrenmesi Sadreddin-Poyraz düşmanlığını bir üst boyuta taşır. Tüm bu gerginlikler Neşet’in tam istediği şeydir. Poyraz’la Ayşegül’ün arasını açmak için adım adım ilerlemektedir. Üstelik Ayşegül’ün hayatına girmek için çok tehlikeli bir planı daha vardır...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!