Portekiz şıklığı

Güncelleme Tarihi:

Portekiz şıklığı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2011 21:50

Madrid, Barselona, Lizbon, Oporto, Kahire ve Astana gibi dünyanın birçok şehrinde çocukların tercih ettiği marka Zippy, artık İstanbul’da. 0-14 yaş arası çocuklar için şık ve eğlenceli kıyafet, ayakkabı ve aksesuvarlar sunan marka, ilk mağazasını İstanbul Beylikdüzü’ndeki Torium Alışveriş Merkezi’nde açtı.

Haberin Devamı

Dünyada ilk mağazasını 2004 yılının mart ayında Portekiz’de açan Zippy’nin Portekiz, İspanya, Suudi Arabistan, Mısır ve Kazakistan’da toplam 77 mağazası bulunuyor. Koleksiyonlarında çocukların üzerlerinden çıkarmak istemeyecekleri pek çok ürün var. Kendini “çocuk ve eğlence markası” olarak tanımlıyor, uygun fiyatlarla değişik ürünleri bir arada sunuyor.
İlkbahar-yaz koleksiyonunda şıklık ve rahatlık bir arada. Kız çocukları prenses gibi  görünebilir. Etek, bluz, mini elbise ve polo gömleklerle sade ve klasik bir stil ya da kurdeleler ve fiyonklarla hareketlenen modern bir tarz yaratabilirsiniz. 1970’lerin çiçekli elbiseleri ve bluzları var. Koleksiyonda çanta ve ayakkabılar da yer alıyor. 

DENİZCİ ERKEKLER

Erkekler için hazırlanan ‘Navy League’ stilinde rahatlık ve şıklık ön planda. Denizci renklerinden oluşan ürün grubunda polo yaka tişörtler, kapüşonlu tişört ve kazaklar, koton blazer ceket ve pantolonlar bulunuyor. Özellikle soluk renk etkisi verilmiş uzun desenli şort mayo ve tişörtler bu yazın favori parçaları. Daha cesur ve modern olmak isteyen çocuklar, ‘Neon Jungle’ stilini tercih edebilir. Parlak desenleri ile çarpıcı bir etki yaratan bu koleksiyonda çok cepli ceket ve kargo pantolonlar var...

Haberin Devamı

BU HAFTA SONU NE YAPSAK?

Ödüllü fotoğraf yarışmasına katılın

Yaz tatili yeni hobiler edinmek için harika bir zaman! Neden bu zamanı, fotoğraf yeteneğinizi geliştirerek geçirmiyorsunuz? www.tipeez.com çocuk ve gençlik internet sitesinde, “Yaz” konulu fotoğraf yarışması başlıyor.
Photoworld sponsorluğunda gerçekleştirilen yarışmanın ödülü, Photoworld Fotoğraf Eğitimi.
Yarışmaya 3 şehrimizden katılabilirsiniz: İstanbul, Bursa, Denizli. 12-16 yaş grubu için düzenlenen bu yarışmada her şehirden iki farklı dönem için 6 kazanan çıkacak.
Yarışmaya katılmak için yapmanız gereken tek şey, yaz konulu yaratıcı bir fotoğraf çekip, site forumlarında yarışmaya özel açılan konuya yüklemek.
* 1. Dönem için son katılım tarihi:
11 Temmuz
* 2. Dönem için son katılım tarihi:
1 Ağustos


Şirine model oldu

Haberin Devamı

Temmuz ayından sonra ‘Şirinler’ tüm dünyada vizyona giriyor. Filmin gösteriminden önce bir ilk gerçekleşti ve küçük mavi arkadaşlarımızdan bir tanesi model olarak karşımıza çıktı. Tüm Şirinler’in arasındaki tek kız olan Şirine, Harper’s Bazaar adlı moda dergisi için modellik yaptı. Filmde Katy Perry tarafından seslendirilen Şirine derginin ağustos sayısının sayfalarında dünyaca ünlü modacıların tasarımlarıyla boy gösteriyor. Marc Jacobs, Dolce & Gabbana, Louis Vuitton ve Lanvin tarafından hazırlanan kreasyonları tanıtan Şirine, en ünlü mankenleri tahtından edeceğe benziyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!