Polat Renaissance’dan yenilikler

Güncelleme Tarihi:

Polat Renaissance’dan yenilikler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 1999 00:00

Haberin Devamı

Yeni bir yıldız: Romantik müziğin ünlü sesi Ramona Carr. Yeni bir mekán: Polat Champions The American Sports&Restaurant. Polat Renaissance İstanbul Hotel sonbahar sezonuna hızlı giriyor.

Yeşilyurt'taki Polat Renaissance İstanbul Hotel yeni sezonu iki sürprizle karşılıyor. Bunlardan ilki, New York'daki ünlü Eastman School of Music'de eğitim görmüş Sri Lanka asıllı Amerikalı şarkıcı Ramona Carr. Şarkıcı kasım ayına kadar pazartasi hariç her gün 19.15-00.35 saatleri arasında Polat Renaissance'ın ‘‘Noblesse’’ adlı barında sahne alacak. Caz ve popüler müziğin ünlü yorumcusuna keyboard'da Vitaly eşlik edecek.

İkinci yenilik ise ‘‘Polat Champions The American Sports&Restaurant’’. İstanbullular'ı Kuzey Amerika mutfağıyla tanıştıran mekán, sonbaharı mönüsüne kattığı dokuz yeni lezzetle karşılıyor:Buz gibi bira eşliğinde sunulan ünlü Country King, Cross Check, Taco Salad, Iceberg Tuna Salad, New York Cut Steak, Salmon Steak ve Sirloin Steak. Tatlı olarak da kahve eşliğinde Apple Pie ve Carrot Cake alabilirsiniz. Akşamları ise barkovizyonlardan canlı spor karşılaşmaları, çeşitli partiler, canlı müzik geceleri sizleri bekliyor.

Polat Renaissance İstanbul, Sahil Cad. Yeşilyurt. Tel: (0212) 662 24 31

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!