Perihan Savaş: Kızım 5 aylık hamile

Güncelleme Tarihi:

Perihan Savaş: Kızım 5 aylık hamile
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2013 09:19

Başrolü Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in paylaştığı “Düğün Dernek” filminin galası, ünlü isimleri Kanyon’da buluşturdu.

Haberin Devamı

Yarın vizyona girecek BKM yapımı “Düğün Dernek” filminin galası, önceki akşam Kanyon Cinemaximum Sinemaları’nda yapıldı. Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği, Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in yanı sıra Rasim Öztekin, Devrim Yakut, Barış Yıldız, İnan Ulaş Torun ve Şinasi Yurtsever’in rol aldığı filmin galası, medya, sanat ve cemiyet dünyasından çok sayıda ismi bir araya getirdi. Geceye katılanlar arasında Dilek Sabancı, Işın Karaca, Ayşe Özyılmazel, Ebru Cündübeyoğlu, Büşra Pekin, Betül Demir, Fettah Can, Perihan Savaş, Janset, Gülşah Saraçoğlu ve İbrahim Büyükak da vardı. İsmail BAYRAK

Müstakbel damadıyla tanıştı
Rasim Öztekin’i galada kızı Pelin de yalnız bırakmadı. Pelin Öztekin, geceye “Doksanlar” dizisinde birlikte rol aldığı sevgilisi Kıvanç Baran Arslan ile katıldı.

Kızım 5 aylık hamile
Geceye 20 yaşındaki oğlu Savaş Zafer’le katılan Perihan Savaş, kızı Melek Zübeyde’nin ikinci bebeğine hamile olduğu iddiasına yanıt verdi: “Kızımın 3.5 yaşında bir evladı var. Kısmetse bir bebek daha bekliyoruz. Kızım beş aylık hamile.”

Haberin Devamı

Sevgilisi geç geldi
Büşra Pekin, gecede sevgilisi besteci Ersay Üner’le küçük bir kriz yaşadı. Üner, galaya Pekin’den bir saat geç geldi. İkili, gösterim sonrası yan yana fotoğraflarını çekmek isteyen basın mensuplarına olumsuz yanıt verdi.

Kaşı açıldı
Galaya sevgilisi Cansu Kurtçu ile katılan Fettah Can, sol kaşındaki dikiş izleriyle dikkat çekti. Soruları yanıtsız bırakan Can’ın yakın çevresine “Evde lambaya çarptım, kaşım açıldı” dediği söylendi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!