Penthouse savaşları

Güncelleme Tarihi:

Penthouse savaşları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2007 00:00

Tarkan, Kenan Doğulu, Serdar Ortaç gibi pop starlar müzikteki rekabetlerini otel odasına kaydırdı.

Çeşme'deki Sheraton Otel'in bu sene yenilenen Penthouse süitleri, kapanın elinde kalıyor. Geceliği 3500 euro olmasına rağmen.
Prestij gösterisi
Penthouse adlı üç adet süit, müşterilerine ayrıcalıklı hizmetler sunuyor. Çeşme'de konser veren, sahneye çıkan şarkıcılar da bu odalarda konaklamak için birbiriyle yarışıyor. Geceliği 3500 euro olan odalar da kalmak onlar için prestij gösterisi. Bu sayede hem starlıkları tescilleniyor hem de program sonrası fazla gürültülü olmayan bir after party için ortam yaratılmış oluyor.
Terasta yüzme havuzu
Penthouse daireler, 850 metrekare büyüklüğünde. Terasta odaya özel bir yüzme havuzu, rahat koltuk ve şezlonglar var. İki yatak odası var. Birinde iki kişilik büyük bir yatak, diğerinde birer kişilik iki yatak bulunuyor. Büyük yatak odasında masaj koltuğu bile var. Jakuzili küvet, jakuzili duş, özel sauna birkaç küçük ayrıntı. Mutfakta ve buzdolabında ise yok yok.

Haberin Devamı

Penthouse savaşları

En son geçtiğimiz hafta Serdar Ortaç, cumartesi ve pazar güçü Penthouse süitte kaldı. Kenan Doğulu ise pazar günü yan süite yerleşti. Beş günlük parasını da peşin ödedi.

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!