Park Orman’da Elvis gecesi

Güncelleme Tarihi:

Park Orman’da Elvis gecesi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2004 00:49

Ölümünün 27. yılında Elvis Presley, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de anılıyor.

Resmi fan kulüp ElvisTürk’ün, Elvis Presley Enterprises Inc. (Graceland)’dan özel izin alarak, Parkorman ile ortaklaşa düzenlediği gece, şimdiye kadar yapılmış en kapsamlı Elvis etkinliği olarak görülüyor. Sanat ve basın dünyasından pek çok ünlü o geceye katılacak ve Elvis şarkılarına eşlik edecek. Gece boyunca, Elvis’in en özel şarkılarını DJ Türkel çalacak.

İsveç güzeli bu klipte

Kadir Çebi’nin ‘Sağdan Aşk’ adlı ilk albümü müzik marketlerde yerini aldı. Düzenlemeleri Ceyhun Çelikten ve Aydın Sarman imzalı 10 şarkılık albümün çıkış şarkısı ise ‘Ayakların Yere Bassın’... Serdar Tural yönetmenlinde bu şarkıya bir de klip çeken yorumcu, kamera karşısına 2003 İsveç ikinci güzeli Lisa ile geçti. Aşkın Tuna, Ülkü Aker, Halil Karaduman gibi ünlü söz yazarı ve bestecilerin destek verdiği albümünden epey umutlu Çebi...

Sevgilisine ödül verdi

Doğuş Grubu bünyesinde yer alan Doğuş Motorsports tarafından düzenlenen ve sekiz ayaktan oluşan ‘Seat Cup Türkiye’ yarışlarının altıncısı, İzmit Körfez Pisti’nde geçtiğimiz pazar günü gerçekleşti. Yarışta, Şenay Akay’ın sevgilisi olan, ‘Otomobil Osman’ olarak tanınan Osman Güney birinci, Ozan Şer ikinci, Hakan Güven üçüncü oldu. Güney, birincilik ödülünü sevgilisi Şenay Akay’ın elinden aldı.

Neşet Ertaş Sultanahmet’te

Bozlak’ın başöğretmeni olarak tanınan Türk Halk Müziği’nin usta ismi Neşet Ertaş, 1. Sultanahmet Kültür ve Turizm Festivali kapsamında önceki akşam konser verdi. Ertaş’ı yaklaşık 5 bin kişi izledi. Konseri izleyenler arasında Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er, eşi Şerife Hanım ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı da vardı. Nadir olarak konser veren Ertaş’ın Sultanahmet Meydanı’ndaki konserini hayranları baştan sona video kameralarıyla kaydettiler. Festival 30 Ağustos’a kadar sürecek.

Didem gezmeye çıktı

Amerika’da film çekeceğim diye üç yıl önce Türkiye’yi terk adan model Didem Erol geçtiğimiz aylarda yurda dönmüştü. Los Angeles’ta umduğunu bulamayan Erol, İstanbul’a döndü ve Nur Taşkent’le bir haftalık aşk yaşadı. Bu sayede basına malzeme olan Erol, önceki akşam da Kuruçeşme Laila’da çıktı karşımıza. Laila’nın ortamını hiçbir yere değişmeyeceğini söyleyen Erol, gece bitiminde taksiyle eve döndü.

Sevgilisi kulisten izledi

Demir Demirkan, önceki gece Rumeli Hisarı’nda sahneye çıktı. Demirkan motosiklet şov yapacaktı ama İstanbul’u etkisi altına alan yağmur, şovunu iptal ettirdi. Demirkan’ın konserine ilgi azdı. Kadın izleyicilerin ağırlıkta olduğu konseri Demirkan’ın konserini sevgilisi Sertab Erener de izledi. Erener, sevgilisi kulisten izlemeyi tercih etti.

Sezonu 10 bin dolar

Yeni albümü ‘Aşk Kadın Ruhundan Hiç Anlamıyor’ ile yaz sezonuna damgasını vuran Hande Yener, Bodrumlu oldu. Bitez’de bir sezon için 10 bin dolar ödeyerek ev kiralayan şarkıcı, artık kendi evinde tatilin tadını çıkarıyor. Sık sık Göltürkbükü’ndeki People Beach’te arkadaşlarıyla buluşan, gecelerini ise oğluyla birlikte evinde geçiren Yener, kış ayları için enerji topladığını söylüyor.

BJK’liler geziyor

Beşiktaş’ın yeni transferleri John Carew ile Juan Fran geçtiğimiz gece Ortaköy Anjelique’de eğlendi. Anjelique çıkışı kartpostal ve mendil satan çocukları görünce şaşıran ama sonra onlara ilgi gösterip seven Carew ertesi gün Denizlispor ile yapacakları maç için kampa gireceklerini belirtip, mekandan erken ayrıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!