Paramparça 53. yeni bölümünde şoke eden gerçek! - izle

Güncelleme Tarihi:

Paramparça 53. yeni bölümünde şoke eden gerçek - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2016 15:31

Star TV’nin ilgiyle takip edilen dizisi Paramparça 53. yeni bölümü ile bu akşam ekrana geliyor. Peki yeni bölümde Gülseren’in ölümünün ardından neler yaşanacak? Harun, Dilara'nın karnındaki bebeğin kendi çocuğunu olduğunu öğrenecek mi? İşte; Paramparça 53. yeni bölüm fragmanı izle...

Haberin Devamı

Seyircilerin sabırsızlıkla beklediği yeni bölümünde usta oyuncu Hümeyra, Maide karakteri ile diziye dahil oluyor.

Ekranların sevilen dizisi Paramparça’nın son bölümünde Nurgül Yeşilçay diziye veda etmişti. Başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay'ın canlandırdığı Gülseren, Cihan ile evleneceği sırada vurularak ölmüştü. Nurgül Yeşilçay'ın diziden ayrılmasının ardından bu akşam yayınlanacak yeni bölümde Hümeyra ve Şükran Ovalı diziye katılacak.

Paramparça 53. Bölüm Fragmanı

Paramparça 53. bölümde neler yaşanacak?

Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay'ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç'a, yönetmenliği Altan Dönmez'in üstlendiği Paramparça dizisinin 53. yeni bölümü için nefesler tutuldu.

Paramparça'nın yeni bölümünde ilk kez seyirciyle buluşan Hümeyra, dizde Harun'un halası Maide karakteriyle karşımıza çıkacak. Paramparça’ya gelecek bölümlerde katılacağı haberi gelen Şükran Ovalı ise dizide Psikiyatrist Ayşe karakterine hayat verecek.

Haberin Devamı

Yeni bölümde Ozan, Dilara'nın hamile olduğunu öğrenir. Baş düşmanı olan Harun'un çocuğunu kardeş olarak kabullenmek istemez.

Doğacak bebekle birlikte bir yandan çocuklarını ve saygınlığını kaybetmekten korkan Dilara’nın asıl korkusu Harun’dur. Harun ya Dilara'nın kendi çocuğuna hamile olduğunu öğrenirse?

Paramparça son bölüm özeti

Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosu ile tüm izleyicileri ekranlara kilitleyen Paramparça dizisinin son bölümünde şoke eden veda sahnesi geçtiğimiz haftaya damgasını vurdu. Geçtiğimiz günlerde dizi setinde yaşanan tatsız olay neticesinde dizisinin başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay, setten ayrılma kararı almıştı. Yeşilçay, dizinin 52. bölümü ile ekranlara veda edecekti. Nihayet beklenen gün geldi ve Nurgül Yeşilçay son rolü ile Paramparça’nın geçtiğimiz haftaki bölümünde ekranlara geldi.

Silahlar patlıyor ve Gülseren ölüyor!

Harun bir yana Gülseren ve Cihan’ın düğün günlerini kana bulamak isteyen Zeynep’in eski kocası Bülent düğünün yapıldığı yere gelirler. Silahlardan biri Cihan’a çevrilirken diğeri de Ozan’ı hedef almıştır. Silahların bir anda patlaması ile ortalık birbirine karışır. Tam o sırada silahlardan birinden çıkan kurşun Gülseren’e isabet etmiştir. En mutlu gününde Gülseren vurularak hayatını kaybeder. Gülseren’in bu gidişi herkesi perişan ediyor.

Haberin Devamı

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, Türkiye’nin en çok izlediği dizi ‘Paramparça’ Pazartesi akşamı 53. bölümüyle, saat 20.00’de Star TV’de.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!