Paramparça 52. yeni bölüm fragmanı yayında! – İzle

Güncelleme Tarihi:

Paramparça 52. yeni bölüm fragmanı yayında –  İzle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2016 09:08

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Paramparça son bölümüyle geçtiğimi akşam ekranlara geldi. Mutlu bir sona yaklaşan Cihan ve Gülseren’in düğününde herkesin hayatını değiştirecek bir şey oldu. Son bölümün ardından merakla beklenen Paramparça 52. bölüm fragmanı da yayınlandı. Paramparça 52. bölümde neler olacak? Tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Pazartesi akşamlarının merakla beklenen dizisi Paramparça yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Farklı senaryosuyla dikkat çeken Paramparça’da artık yeni oyuncularla yeni bir hikaye şekillenecek.

PARAMPARÇA 52. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Cihan ve Gülseren’in en mutlu gününü değiştiren kurşun Gülseren’in hayatını kaybetmesine neden olmuştur. Yaşananların ardından Cihan Gülseren’i koruyamadığı için kendini suçlarken, herkes mahvolur. Gülseren’in elinde tuttuğu evlilik cüzdanı son nefesinde elinden kayıp giderken herkesin hayatı yeniden paramparça olur. Gülseren’in kızları artık bir annelerini kaybetmiştir. Dilara artık gidemeyeceğini anlar ve bir çıkış yolu bulmaya çalışır.

PARAMPARÇA 52. BÖLÜM FRAGMANI



PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Harun’un bebeğini Amerika’da doğurmaya karar veren Dilara bunu Cihan’a söyler. Cihan Dilara’ya destek olur ve onun da artık mutlu olacağını söyler. Dilara’yı havaalanında uğurlayan Cihan Gülseren ile olan düğünü için hazırlanır.

Haberin Devamı

Gülseren de artık Cihan ile evleneceği için çok mutludur ve düğün için hazırlık yapar. Kızlarıyla beraber kuaföre giden Gülseren artık hayatın onlara güzel şeyler getireceğini hissediyordur. Ancak kapıyı çalan beladan habersizdir.

Cansu düğüne Deniz’i de davet etmiştir. Deniz’in düğüne gelmesinden dolayı çok mutlu olan Cansu, Rahmi Bey ve sevgilisi arasındaki konuşmayı duyunca adeta yıkılır. Rahmi Bey’in kendisine Cansu’dan uzak durmasını söylemesi üzerine düğünden ayrılan Deniz bir bilinmeze doğru gitmektedir.

Deniz’in düğünü terk etmesi üzerine Dilara’yı arayan Cansu bir teselli ararken, Dilara’nın endişelenmesine neden olur ve Dilara Amerika’ya binmekten vazgeçerek düğüne doğru yola çıkar.

Harun Dilara’nın Cihan’a geri döneceğini düşündüğü için kiralık katil tutmuştur. Ancak Cihan ve Gülseren’in evleneceğini duyan Harun, tuttuğu kiralık katili engellemek için yola çıkar. Cihan ve Gülseren ise artık evlenmişlerdir ve mutluluklarını aileleriyle paylaşırlar.

Ancak çok kısa bir zaman sonra herkesin hayatını paramparça edecek bir şey yaşanacaktır...

Haberin Devamı

PARAMPARÇA 51. BÖLÜM İZLE

 

BAKMADAN GEÇME!