Paramparça 51. yeni bölüm fragmanı Cihan evleniyor! - izle

Güncelleme Tarihi:

Paramparça 51. yeni bölüm fragmanı Cihan evleniyor - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2016 21:00

Paramparça dizisinin yeni bölümü bu akşam ekrana geliyor. Gülseren ve Cihan'ın evlendiği dizide Harun'un planı ise her şeyi alt üst edecek. 1 Şubat Pazartesi saat 20:00'da yayınlanacak olan Paramparça 51. yeni bölümde neler olacak? İşte tüm detaylar ve Paramparça 51. yeni bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

Star TV'nin Pazartesi günleri izleyenlerine soluksuz bir dizi keyfi yaşatan Paramparça'nın son bölümünde Dilara çok zor bir karar vermiştir. Cihan'la birlikte Londra'ya giden Dilara, hala çocuğu doğurup doğurmama konusunda kararsız kalmıştır.

Peki; Dilara bebeğini doğuracak mı?, 1 Şubat Pazartesi günü yayınlanacak olan Paramparça 51. yeni bölümde neler olacak?

Bu soruların cevabını 1 Şubat'ta yayınlanacak olan Paramparça 51. yeni bölümünde hep birlikte öğreneceğiz. Ancak ondan önce Paramparça 51. bölüm fragmanını izleyerek gelecek haftaki bölümde neler olacağına dair tüyolar alabiliriz.

Paramparça 51. yeni bölüm fragmanı 

PARAMPARÇA 50. BÖLÜM ÖZETİ

Dilara'nın zor kararı! 

Harun’dan hamile kalan Dilara bebeği aldırmak için Cihan’la birlikte Londra’ya gider. Dilara bebeğini doğrurup doğurmamak arasında zor bir kararın eşiğine gelir. Ya şimdi bebeğini aldıracak ya da yeniden anne olacaktır…

Haberin Devamı

Harun'un Cihan'ı yok etme planı 

Dilara’yı kaybettiğini bir türlü kabullenemeyen Harun, Dilara’nın “Kocama geri dönüyorum” sözleriyle beyninden vurulur. Harun, Dilara ile aralarındaki tek engel olarak gördüğü, Cihan’ı hayatlarından sonsuza dek çıkarmaya kararlıdır! 

“Keşke seni kaybetmeseydim” 

Dilara’yı zor gününde yalnız bırakmayan Cihan, Dilara’nın “Keşke seni kaybetmeseydim” itirafıyla sarsılır. Harun tarafından kandırıldığını düşünen Dilara, Cihan’a yaklaşırken, Cihan, Gülseren ile evlenmek için nikah tarihi alır. 

Paramparça 51. yeni bölümü 1 Şubat 2016 Pazartesi akşamı saat 20:00'de Star TV ekranlarında olacak.

BAKMADAN GEÇME!