Palet ve tuval rafa kalkıyor

Güncelleme Tarihi:

Palet ve tuval rafa kalkıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2007 00:00

Bilgisayara bağlanabilen bir palet olarak kabul edilen dijital sanat stüdyosu Digital Art & Crafts Studio, üzerinde yer alan renkler ve fırça görevi gören elektronik kalem sayesinde resim yapma anlayışı da değiştiriyor.

Çocuklarının erken yaşta sanat becerisi kazanmasını isteyenlere tavsiye edilen ürün, gerçek tuvalin aksine yapılan hataları kolaylıkla düzeltmeye olanak veriyor. Bu elektronik palet sayesinde yaratıcılıklarını tuval yerine bilgisayar ekranı üzerinde gösteren çocukların özgüvenlerini kazanmaları da mümkün oluyor. Sanatsal denemeler sırasında etrafın kirlenmemesi de cabası. 4-9 yaş arasındaki çocuklara hitap eden Digital Art & Crafts Studio’nun satış fiyatı 45 dolar.

Bu tavuk çok çılgın

Avrupa’da çocukların sevgilisi haline gelen "Çılgın Tavuk Ğ Crazy Chicken" oyun serisi artık Türkiye’de de oynanabilecek. Çocukların şiddetten uzak eğlenmeleri için birçok oyunu Türkiye’de hizmete sunan Eurosoft firması, Çılgın Tavuk oyun serisinin altı farklı macerasını Türkiye’ye getirdi.

7-12 yaş arasındaki çocuklara hitap eden Çılgın Tavuk oyun serisi, Çılgın Tavuk Korsanlar, Çılgın Tavuk Aranıyor, Çılgın Tavuk X, Çılgın Tavuk Futbol, Çılgın Tavuk Approaching, Çılgın Tavuk Kart 2 isimli oyunlardan oluşuyor.

Oyunlarda Çılgın Tavuk bazen piliç korsanlarla dolu adayı koruyor, Go Kart otomobilleri ile yarış yapıyor, bazen de usta bir futbolcu oluyor ya da uçağına atlayıp usta bir pilot gibi gökyüzünde dolaşıyor. Oyunların her biri 15 YTL’ye satılıyor.

Artık elektronik büyüteç var

Büyüteç denince insanın aklına manuel kullanılabilen, saplı, camdan bir nesne gelse de, gelişen teknoloji büyüteç kavramını da değiştiriyor.

Jakks EyeClops ile sadece üzerine tutulan yazı veya nesneleri daha büyük görmekten çok daha fazlası yapılıyor. Merak ettiğiniz her ne varsa, üzerine tuttuğunuzda görüntü 200 kat büyüyerek ara kablosu sayesinde televizyon ekranından görülüyor.

Jakks Eye-Clops, doğaları gereği sürekli bir merak içinde olan çocukların yanı sıra büyüklerin de merakını giderecek gibi görünüyor. 6-11 yaş arasındaki çocuklar için üretilmiş Jakks EyeClops’un satış fiyatı ise 40 dolar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!