Özlem Süer’in Cannes ünlüleri

Güncelleme Tarihi:

Özlem Süer’in Cannes ünlüleri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2011 00:00

Kızı Tacım’ı yeni dünyaya getiren Özlem Süer, onunla birlikte markasını da büyütmeye devam ediyor. İşte tasarımcı cephesinde olup bitenler

Cannes Film Festivali’nde çok özel üç isim Özlem Süer tasarımlarıyla kırmızı halıda yürüdü. Yürüyenlerden biri 14 yaşında uğradığı köpek balığı saldırısı sonucu sol kolunu kaybeden dünyaca ünlü Hawaii’li dalga sörfçüsü Bethany Hamilton... Hamilton’un hayatının konu edildiği Soul Surfer adlı filmde Bethany’i oynayan Tiffany Hofstetter, Süer’i tercih eden bir diğer isimdi. İkiliyi fotoğraflarda görüyorsunuz zaten. Onlara Herkül dizisinden tanıdığımız Kevin Sorbo eşlik etti. Cannes sırasında bir diğer Süer kostümü tercih eden isimse Fransızların genç yıldızı Lila Salet. Festival sonrası Lila, L’Officiel için özel bir fotoğraf çekimi yaptı ve sadece Özlem Süer giydi.

E-SHOP AÇILDI

Tasarımlarını Nişantaşı’nda üç katlı bahçe içindeki tarihi köşkte satan Süer, yeni bir yorumla sanal mağaza açtı. İsmi Özlem Süer E-POP-UP! Şehrin yoğun temposu alışveriş keyfine zaman ayırmanızı engelliyorsa ya da İstanbul dışındaysanız bu mağaza size çok yakın. Sitede günlük şehir hayatına stil katan çözüm alternatifleri, parti ve kokteyl seçenekleri için geliştirilmiş dikkat çekici parçalar bulunuyor.
Özlem Süer tasarımları dünyada 150 noktada satılıyor. İstanbul’da da satış noktalarını artırmak istiyor. Bu amaçla kısa süreli gerilla mağazalar açmaya başlıyor. İstanbul BURÇ Beach’te yazlık gerilla mağazacılık projesi serisinin ilkini açtı; 22 Temmuz’a dek açık. Projenin diğer aşamaları Bodrum ve Çeşme’de devam edecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!