Özcan Deniz’den sahnede nişan yüzüğü

Güncelleme Tarihi:

Özcan Deniz’den sahnede nişan yüzüğü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2008 01:00

Özcan Deniz, Gaziantep’te kendisine hayran bir çiftin nişan yüzüklerini taktı.

Haberin Devamı

Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 87’inci yıldönümü etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından Kamil Ocak Spor Salonu’nda Suriye’den gelen Rakka Halk Sanatları Topluluğu ekibinin gösterilerinin ardından Özcan Deniz sahne aldı. Spor salonunu dolduran yaklaşık 2 bin kişi, Özcan Deniz’in şarkılarına eşlik etti.

Özcan Deniz’den sahnede nişan yüzüğü
Konserin ilerleyen saatlerinde Özcan Deniz hayranı olan iki çift, sahnede nişan töreni yapmak istedi. Deniz her iki hayranını da yüzüklerini takmak için sahneye çağırdı. Nişan yüzüklerini taktırmak isteyen 31 yaşındaki Yunus Tümsek ve 28 yaşındaki Emine Öksün, 5 yıl önce Almanya’da düzenlenen Gaziantepliler gecesinde tanıştıklarını söyledi. Yunus Tümsek ve nişanlısı Emine Öksün, bu anlamlı yüzükleri ünlü sanatçının takması için uzun süredir beklediklerini ifade ederek, evliliğe ilk adımı sahnede atmak istediklerini dile getirdi. Ünlü sanatçı ise hayranlarını kırmayarak yüzüklerini takarak, evliliğe ilk adımı atan çift için şarkı söyledi.

Haberin Devamı

Deniz, yeni albüm çalışmalarına başladıklarını belirterek, Gökhan Kırdar’ın çıkış şarkısı, ‘Yerine Sevemem’i de bu albüme almak istediğini dile getirdi. Konser yaklaşık 2.5 saat sürdü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!