Oyunculuktan büyük keyif alıyorum

Güncelleme Tarihi:

Oyunculuktan büyük keyif alıyorum
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2014 11:54

ATV’nin sevilen dizisi ‘Doksanlar’da da rol alan Aytaç Uşun ile keyifli bir sohbet…

Haberin Devamı

Yayınlandığı ilk günden beri büyük bir ilgiyle izlenen ATV’nin sevilen dizisi ‘Doksanlar’ ile tanıdığımız Aytaç Uşun, tiyatro kökenli başarılı bir oyuncu. Tiyatro eğitimi almak adına okuduğu okulu yarıda bırakıp bu işe gönülden bağlanan Aytaç; Nehir Aydoğan, İlker Kaleli, Tardu Flordun ve Serkan Keskin gibi ünlü isimlerin oynadığı, bugün vizyona giren ‘Silsile’ adlı filmde rol alıyor. Genç oyuncu ile “İlk göz ağrım” dediği ‘Silsile’ filmini, rol aldığı diziyi, oyunculuk hayatını ve daha birçok şeyi konuştuk.

Öncelikle seni biraz tanıyalım…
12 Ocak 1990 doğumluyum. Çoğunlukla kendimi ifade etmekten kaçınırım aslında. İnsanım ve bir şeyler yapıyorum. Dönüşüyorum. Tercihlerimi elimden geldiğince sağlıklı yapmaya çalışıyorum. İnsanları anlamak ve anlaşılmak istiyorum. Kendi içimde sürekli çatışırım, eski olan ve şuan olanla...

Haberin Devamı

Oyuncu olmaya nasıl karar verdin? Seni oyunculuğa yönlendiren şey neydi?
Çocukluğumdan beri oyunculuk hayatımın bir yerinde hep vardı. Bu işten büyük keyif alıyorum. Tanımlanamaz bir şey. Lise 1. sınıftan son sınıfa kadar tiyatro kolunda görev aldım. “En keyifli yıllarımdı” diyebilirim, bir başkaydı. Tiyatro ile ilk karşılaşmaydı ve herkes samimiydi; çünkü sonunda herhangi bir çıkar ve kaygı yoktu, geçim derdimizin olduğu bir hayat söz konusu değildi. Ardından üniversite geldi. Gemi Makineleri İşletme Bölümü’nü kazandım. Biraz okuduktan sonra, “Hayata bir sefer geldim, istediğimi yapacağım, anlatmak istediğim hayatlar ve insanlar var” diyerek oyunculuk sınavlarına hazırlandım. Kazandım da. Beni oyunculuğa yönlendiren tek bir şey var diyemem. Kendimi iyi hissettiğim için oyunculuk yapıyorum ya da bir şeyleri reddetmek için.

RÖPORTAJIN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!