Oyuncak fuarı göz kamaştırıyor

Güncelleme Tarihi:

Oyuncak fuarı göz kamaştırıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2007 21:05

Haberin Devamı

OYUNCAK ve hobi alanlarında dünyanın en önemli Uluslararası Fuarı olma niteliğini taşıyan 58. Nürnberg Uluslararası Oyuncak ve Hobi Fuarı açıldı. Açılışı Bavyera Başbakanı Edmund Stoiber ve Nürnberg Anakent Belediye Başkanı Ulrich Maly birlikte yaptı. Açılışta, Nürnberg Başkonsolosu Selim Kartal ve eşi Banu Kartal da hazır bulundu.

Fuarda 600 bini yeni olmak üzere bir milyon dolayında ürün tanıtılıyor. Ürün yelpazesinde, Oyuncak bebekler, peluş hayvanlar ve tahta oyuncaklar gibi geleneksel oyuncaklardan model trenlere, araba yarışlarına ve maketlere, bilgisayar oyunları ve açık hava oyunlarında kullanılan malzemelere kadar çeşitler sunuluyor. 6 Şubat'a kadar sürecek fuara, 15’i İstanbul’dan, biri İzmir’den katılan Türk firmaları şunlar:

3 K Halı, Tunas, Akçiçek Toys, Dolu Plastik, Fen Oyuncak, Goldaş Kuyumculuk, Kado, MCD Model Otomobil, Özyıldırım Plastik, Pilsan Plastik, MP Plastik Model, Selay Toys, Simge Oyuncak, Sinem Oyuncakİzmir, TGR Racing Products, Ümit Bisiklet. Fuarın gediklisi PM Plastik'i Mehmet Şekercioğlu ve eşi temsil ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!