Oyunbozan'dan ilk görüntüler ortaya çıktı!

Güncelleme Tarihi:

Oyunbozandan ilk görüntüler ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2016 14:54

Show TV ekranlarında yayınlanacak olan “Oyunbozan” dizisinin ilk kareleri ortaya çıkmaya başladı. Etkileyici hikayesi ile izleyicilerin karşısına çıkmak için gün sayan “Oyunbozan”, daha şimdiden yoğun ilgi ile karşılaştı. İşte detaylar.

Haberin Devamı

Süreç Film tarafından Show Tv için yapılan, senaristliğini geçen yıl bir ilki gerçekleştirerek Osmanlı Polisiyesi “Filinta” dizisini sunan Altuğ Küçük ve Ümit Saat gibi güçlü isimlerin kaleme aldığı dizi “Oyunbozan” çok yakında izleyicilerle buluşacak. Hızlı bir şekilde çekimleri devam eden dizinin ilk kareleri ortaya çıkmaya başladı.

“Oyunbozan” kadrosu

Başrollerinde Barış Kılıç ,Tuvana Türkay, Serhat Tutumluer, Gulçin Santircıoğlu, Kenan Bal‘ın gibi isimlerin bulunduğu, Serdar Orçin, Ceren Erginson, İlayda Akdoğan ve Ozan Dolunay gibi isimlerin yer aldığı diziden ilk görüntüler sızdı. Diziden ilk görüntüler, sosyal medyada post edilmeye başlandı.

Oyunbozandan ilk görüntüler ortaya çıktı

Haberin Devamı

“Oyunbozan” hikayesi...

Büyük bir nefret ile öç almak için uzun yıllardır bekleyen Doktor Emre ve sevdikleri tarafından sınanan Ece’ nin imkansız aşkını konu alan “Oyunbozan” sıra dışı bir hikaye ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Doktor Emre, yıllar önce yaşadığı kaybın sorumlusu olarak Mahir Yamaner’i görüyor. Yamaner ailesine karşı intikam ateşi ile savaş açan Emre, aşık olduğu kadın Ece’ yi savaşına dahil ediyor. Kendi elleriyle sevdiği kadını Yamaner’lerin yalısına gönderiyor. Ece, aşkı tarafından düşürüldüğü durumdan kurtulmak için tüm sırları bir bir çözmeye çalışıyor.

Oyunbozandan ilk görüntüler ortaya çıktı

Diziden ilk kareler...

Etkileyici hikayeye sahip olan “Oyunbozan” dizisinin başrollerini oynayan, dizinin Emre’si Barış Kılıç ve Ece’si Tuvana Türkay şimdiden çok yakıştırılmaya başlandı. İkilinin fotoğrafları sosyal medyada yayınlanmaya başladığı andan itibaren, fanları tarafından çok yakıştırıldı ve defalarca post edildi.

Oyunbozandan ilk görüntüler ortaya çıktı

Haberin Devamı

Oyunbozan 1. tanıtım fragmanı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!