Oscar töreni bitti yankıları bitmedi

Güncelleme Tarihi:

Oscar töreni bitti yankıları bitmedi
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2006 00:00

Kazananlar, kaybedenler, şıklar, rüküşler... 78. Oscar Ödül Töreni’nin yankıları devam ediyor. İşte gecede en çok dikkat çeken ünlüler...

Ayrılık yok

Ünlü pop şarkıcısı Madonna ve yönetmen kocası Guy Ritchie, Oscar gecesinde en çok ilgi çeken çiftlerden biriydi. Bir süredir sorunlar yaşadıkları söylenen ikili, tören sonrası katıldıkları Vanity Fair dergisinin partisinde neşeli tavırlarıyla dikkat çekti.

Şıklığı konuşuldu

"Kill Bill"in yıldızı Uma Thurman, Versace elbisesiyle göz kamaştırıyordu. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez de Thurman’ın gecenin en şık ismi olduğunu söyledi.

Yalnız güzeller

Hilary Swank ve Jennifer Aniston, kırmızı halının yalnız güzelleri olarak objektiflere yansıdılar. Aniston, poz verdikten sonra sevgilisi Vince Vaughn’la buluştu.

Gelin gibi

Avustralyalı oyuncu Nicole Kidman, törene bir süredir birlikte olduğu şarkıcı Keith Urban’la elele geldi. Önümüzdeki günlerde evleneceği söylenen Kidman, Balenciaga imzalı straplez elbisesiyle gelin gibiydi.

Hamile olduğuna kim inanır

"The Constant Gardener" filmiyle ’En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu’ seçilen Rachel Weisz’in yedi aylık hamile olduğu hiç belli olmuyordu.

Dikkat çekmeyi seviyor
Oscar töreni bitti yankıları bitmedi


"Baywatch" dizisiyle tanınan Pamela Anderson, gittiği her yerde dikkatleri üzerinde toplamayı seviyor. Anderson, Oscar gecesinde de ününü borçlu olduğu silikonlu göğüslerini cömertçe sergiledi.

Neredeyse düşüyordu

"Alias" dizisinin yıldızı Jennifer Garner, ödül töreninin sunucularından biriydi. Ben Affleck’le evli olan Garner, sahneye çıktığında uzun elbisesinin azizliğine uğradı ve düşmekten son anda kurtuldu.

İki partiye farklı elbise

Genç oyuncu Lindsay Lohan, parti merakıyla da tanınır. Lohan, Oscar sonrası Vanity Fair’in ve Elton John’un düzenlediği partilere iki farklı elbiseyle katılarak dikkatleri çekti.

Seyahate çıkacaklar

"Brokeback Mountain" filmindeki eşcinsel kovboy rolüyle ’En İyi Erkek Oyuncu’ ödülüne aday olan Heath Ledger, geceden eli boş döndü. Ledger, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Michelle Williams ve bebekleriyle bir sene seyahat etmeyi planladıklarını açıkladı.

Gecenin rüküşü

"Walk the Line" filmiyle ’En İyi Kadın Oyuncu’ seçilen Reese Witherspoon, tören için seçtiği kıyafetle eleştirildi. Witherspoon, vintage Dior elbisesiyle rüküş bulundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!