Oscar, partileriyle de göz kamaştırdı

Güncelleme Tarihi:

Oscar, partileriyle de göz kamaştırdı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2008 00:00

80. Oscar Töreni sadece ödülleri, kırmızı halı geçidiyle değil ’after party’leriyle de göz kamaştırdı. Tören sonrası şov dünyasının yıldızları, Governor’s Ball, Miramax ve Elton John’un AIDS Derneği yararına düzenlediği partilere katılarak doyasıya eğlendiler.

Oscar’lı aktör George Clooney ve sevgilisi Sarah Larson, Governor’s Ball’ın partisine katılmayı tercih etti.

Ünlü top model Heidi Klum ve şarkıcı eşi Seal da Elton John’un partisine katıldı. Ünlü çift, katıldıkları her partide olduğu gibi yine rahat tavırlarıyla ilgi odağı oldu.

Ünlü rap müzik şarkıcısı Diddy, Elton John’un partisinde seksi oyuncu Minnie Driver’ı yakın markaja aldı.

Affleck’ler ailece Miramax partisindeydi... Ben Affleck, eşi Summer Phoenix ile birlikte En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar’ı Javier Bardem’e kaptıran kardeşi Casey’yi teselli etti.

Ellen DeGeneres, sevgilisi Portia de Rossi ve yapımcı Simon Cowell da Elton John’un partisine katıldı.

Sharon Stone, En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanan Marion Cotillard ile Elton John’un partisinde aynı masada oturdu. İkili uzun uzun sohbet etti.

Tören dans şovuna dönüştü

Cameron Diaz, En İyi Görüntü Yönetmeni dalında kazananı açıklarken sunum hatası yaptı ancak hatasını espriye dönüştürmeyi de başardı.

Kristin Chenoweth, törende Oscar’a aday gösterilen "That’s How You Know" şarkısını seslendirdi. Chenoweth hem sesi hem de muhteşem dans şovuyla izleyenleri büyüledi.

İntihara teşebbüs ederek hayranlarını korkutan Owen Wilson, ağustos ayından beri ilk kez bir törende kameraların karşısına geçti.

Usta aktör John Travolta, "Falling Slowly" parçasıyla En İyi Şarkı dalında ödül kazanan Glen Hansard ve Marketa Irglova’ya Oscar heykelciğini takdim ederken yaptığı dans şovuyla büyük beğeni topladı.

Beş aylık hamile olan Nicole Kidman, törende ödül veren oyuncular arasındaydı. Kidman, hamilelik döneminde de formda kalabildiğini gösterdi.

"Kan Dökülecek" filmindeki üstün performansıyla En İyi Erkek Oyuncu dalında ikinci kez Oscar kazanan Daniel Day-Lewis’i ilk kutlayanlar arasında George Clooney de vardı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!