Ortada sarı-siyah kitle etrafta genç raconcular

Güncelleme Tarihi:

Ortada sarı-siyah kitle etrafta genç raconcular
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2006 00:00

Nişantaşı Suite Club geçen cuma tıklım tıklım bir partiyle açıldı. Hollandalılar’ın tatil köyleri hariç, Türkiye’nin başka hiçbir yerinde bu kadar sarışını bir arada göremezsiniz.

Geçen cuma Nişantaşı Suite’in açılışı vardı. Arkadaşım Öcü’yle birlikte, iki sap gittik biz açılışa. Kavga-kıyamet iki votka edindik, tuvalete yakın bir yerde zar zor ayakta dikilecek yer bulduk. Huyumuzdur, bir yere girince önce bütün mekanı görebileceğimiz bir yerden etrafı keseriz. Saat gecenin ikisi. Artık kulübün en civcivli zamanları. Güzeller İçinde Bir Seni Sevdim’in remiksi çalıyor. Herkes stantların etrafında öbekleşmiş, hopluyor, zıplıyor, dans ediyor ama birbirine sürtünmeden nefes almak bile mümkün değil. Sorduysanız, bu durumdan gayet memnunuz.

Açılışa özel bir durum muydu bilmiyorum, ama Türkiye’nin hiçbir yerinde bu kadar sarışını bir arada görmedim. Öcü de benimle hemfikir. Fakat şöyle de komik bir durum var tabii: Malumunuz o sarışınların önemli bir kısmı oreal sarışını. Erkekler ise, doğal olarak orijinal esmer renklerinde. Yani ortada sarı-siyah bir kitle var. Yabancı falan olsanız, bu Türklerin kadınları sarışın, erkekleri esmer oluyor herhal dersiniz.

DJ hard Türkçe pop çalıyor. Bu müziğin üstüne Merih ve arkadaşlarının canlı saksafonu ve perküsyonu var. Ortam daha da azıyor. Merih’i (Ermakastar) Reina’dan falan bilirsiniz belki. Hem kendisi eğlenir, hem mükemmel eğlendirir. Size şöyle anlatayım, tribünde amigo neyse, kulüpte Merih o demek. Serdar Ortaç’ın Dansöz’ünde ortalığın iyice yıkılmasından yararlanıp, artık biz de tuvaletin önünden yavaş yavaş mekanın patladığı tarafa doğru kaymaya çalışıyoruz.

Etrafta gencecik raconcular görüyorsunuz. Bunlar Kadirizm’in yeni kuşak takipçileri. Yaşları olsun olsun 20-22. Genelde üç erkek geziyorlar. Takım elbise giyiyorlar. Üç ayrı marka viskiyi şişeyle sipariş edip, önlerindeki kovalarda tutuyorlar. Kendi servislerini kendileri yapıyorlar; iyi içiyorlar ama ne kendi aralarında konuşuyorlar, ne etrafa bakıyorlar, ne eğleniyorlar.

Mekanda fiyatlar Nişantaşı ortalamasının biraz üstünde. İki votka-enerji içeceğine 50 lira ödedim. Ama çıkarken konuştuk, insanlar süper eğleniyordu, seveni için değeceğine karar verdik. Şimdi mi ne yapıyoruz? Geri vites, tekrar Beyoğlu’na. Sabahın köründe bu kadar çok Türkçe popu detokslayacak tek bir adres var: Galatasaray-Blanco Teras.

SEN NEREDESİN?

Yelkenciler Fethiye’de

Hillside Beach Club, 21 Ekim’e kadar sürecek yelken eğitimi programı düzenledi. 4 gün 3 gece süren programlara şirket ya da grup olarak katılınıyor. (252) 614 83 60.

Çikolatacılar Suadiye’de

Mabel, Karaköy ve Nişantaşı’nın ardından Suadiye’de de bir şube açtı. Arap Kızı sakızlarını hatırlıyor musunuz? Hala satıyorlar. (216) 360 07 62.

Motosporcular İstanbul Park’ta

WTCC FIA Dünya binek Otomobil Şampiyonası, yarın sabah saat 10.00’da İstanbul Park’ta start alıyor. Tribünlere giriş ücretsiz, padok alanı 22,75 lira.

Madonna hayranları Andon’da

Madonnaturk.com sitesi, psikolog DJ Cenk Erdem’le birlikte bu akşam Taksim Andon Kulüp’te Madonnamania partisi düzenledi. Giriş 20 lira. (212) 251 02 22

POP SEVENLERE

Serçe İzmir Açıkhava’da

Sezen Aksu, bu akşam İzmir Açıkhava Tiyatrosu’nda. Konser saat 21.00’de. Biletler Biletix’te 55-75 lira. www.biletix.com

ROCK SEVENLERE

Alphaville 3 Büyük’te

Big in Japan ve Forever Young gibi efsane şarkılarıyla Alphaville, bu akşam Ankara ODTÜ Mezunlar’da, yarın ise İzmir Soyer Kültür’de. Konserler saat 20.00’de, Biletler Biletix’te 25-60 lira. (216) 556 98 00.

ELEKTRONİK SEVENLERE

Elektrixx Secret’ta

İstanbul Secret, sezonu yarın akşam Berlin’den gelen Elektrixx grubuyla açıyor. Grubu tanımam ama mekan fena değildir. www.secret-turkey.com’dan fotoğraflarına bakabilirsiniz. Giriş 20 lira. (212) 245 96 91.

YARDIM SEVENLERE

Ajda Arena’da

Ajda Pekkan bu akşam konuk sanatçı olarak İstanbul Kuruçeşme Arena’da çıkıyor. Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestarası’yla vereceği konserin geliri kimsesiz çocuklar için. Biletler Biletix’te 45-55 lira. BKM Gişe: (212) 236 18 18.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!