Ornella Muti evleniyor

Güncelleme Tarihi:

Ornella Muti evleniyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 1999 00:00

Haberin Devamı

Son filmi sinemalarımızda gösterime giren İtalyan sinemasının güzel yıldızı Ornella Muti, uzunca bir aradan sonra yeniden hayranlarıyla buluşuyor. Kırk dört yaşındaki sanatçı, kameralardan uzak kaldığı dönemde fırtınalı günler yaşadı. Şu sıralarda ise eşi Federico Fachinetti aleyhine açtığı boşanma davasının sonuçlanmasını bekliyor. ‘‘ Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer‘‘ derler ama Ornella Muti, boşanma belgesini alır almaz yeniden dünya evine girecek.

Sanatçının kendisinden on bir yaş küçük Stefano Piccolo isimli bir sevgilisi var. Genç adam bir cerrah. Ornella Muti, onunla bir yıl önce bir davette tanışmıştı. ‘‘Dallas’’ dizisinin ünlü yıldızı Victoria Principal gibi, Ornella Muti de bir estetik cerrahıyla evlenmeye hazırlanıyor. Oysa, yıldız, borçları yüzünden karısına büyük sıkıntılar çektiren Federico Fachinetti'den ayrılmaya karar verdiği zaman artık özgür yaşamak istediğini söylemişti. Şimdi ise özgürlük kararını unuttuğu kesin. Torun sahibi ünlü yıldız estetik cerrahı sevgilisinin evlenme teklifini kabul etmeden önce büyük kızı Naike'nin de fikrini aldı.

Roma sosyetesinde ise Ornella Muti'nin bir estetik cerrahla evlenerek ebedi gençliğe kavuşmayı planladığı konuşuluyor. Yanyana oldukları zaman anne-oğul izlenimi uyandıran çiftin mutluluğuna diyecek yok.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!