Organize İşler Sazan Sarmalı konusu ne, oyuncuları kimler? İşte Organize İşler Sazan Sarmalı oyuncuları

Güncelleme Tarihi:

Organize İşler Sazan Sarmalı konusu ne, oyuncuları kimler İşte Organize İşler Sazan Sarmalı oyuncuları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2020 23:20

Organize İşler Sazan Sarmalı oyuncuları dikkat çekiyor. 2019 yılında beyaz perdeye giren ve vizyonda kaldığı dönem beğeniyle izlenen Organize İşler Sazan Sarmalı televizyona seyirci karşısına çıkıyor. Yılmaz Erdoğan'ın hem yönetip hem başrolünü oynadığı Organize İşler Sazan Sarmalı filminde Asım Noyan ve çetesinin maceraları anlatılıyor. Peki, Organize İşler Sazan Sarmalı oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

Organize İşler filminin devam filmi olan Organize İşler Sazan Sarmalı beyaz perde ardından televizyon izleyicileriyle buluşuyor. BKM Film’in imzasıyla beyaz perdeye taşınan Organize İşler Sazan Sarmalı filmi Şubat 2019’da vizyona girmişti. Filmde özellikle Kıvanç Tatlıtuğ’un karakteri çok konuşulmuştu. İşte Organize İşler Sazan Sarmalı konusu ve oyuncularıyla ilgili bilgiler…
ORGANİZE İŞLER 2 KONUSU

Asım Noyan, yıllardır söylediği yalanlar ve çevirdiği oyunlarla insanları dolandırmaktadır. Kimsenin yakalamayı başaramadığı Asım Noyan ve çetesi, bu kez de "sazan sarmalı" olarak adlandırdıkları bir üç kağıda bulaşır. Dolandırıcılar kralının biricik kızı Nazlı dolandırılınca, Asım Noyan ve ekibi hemen harekete geçer. Nazlı, her ne kadar babasını organize işlerden vazgeçirmeye çalışsa da, kendisini birden sazan sarmalının içerisinde bulur.

ORGANİZE İŞLER SAZAN SARMALI OYUNCULARI

Yılmaz Erdoğan (Asım Noyan)
Kıvanç Tatlıtuğ (Sarı Saruhan)
Ezgi Mola (Lerzan Berrak)
Rıza Kocaoğlu (Arıza Rıza)
Bensu Soral (Nazlı Noyan)
Okan Çabalar
Ahmet Mümtaz Taylan
Atakan Çelik
Erdem Baş
Ersin Korkut
Güven Kıraç
Ekin Türkmen
Ata Demirer
Mahir İpek

BAKMADAN GEÇME!