Organiklerden organik beğen

Güncelleme Tarihi:

Organiklerden organik beğen
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2008 00:00

Erkekler için organik ve yarı organik bakım ürünleri satan Citylife mağazalarının satış sorumluları erkeklerin kadınlardan daha bilinçli tüketiciler olduklarını söylüyor. Hanım tüketiciler yapay da olsa sırf güzellik için her ürünü kullanmaya yatkınken, erkek tüketiciler alışverişlerinde sağlığı ön plana çıkarıyor ve herşeyin doğalını tüketmeye gayret ediyor. Marka bilmiyorlar ama doğru şekilde anlatıldığında rahatlıkla gözaltı kremi alabilirler.

GÖZ TORBASI VE ÇİZGİLER Mİ VAR?

Provenance-göz çevresi bakım kremi: Gözaltı torbalarını, siyah halkaları ve kırışıklıkları azaltıcı etkisi var. Göz çukuruna masaj yapın. Fiyatı 220-230 lira arasında.

Logona- yaşlanmaya karşı göz jeli: Göz çevresindeki çizgileri hafifletiyor. Dinlenmiş görünüm sağlıyor. Gözdeki şiş ve morlukları azaltıyor. Fiyatı 80-90 lira arasında.

Soap sıkılaştırıcı seri-kırmızı şarap: Şarap üretiminden sonra üzümlerin tohumlarından yapılıyor. Tüm cilt tipleri için canlandırıcı. Fiyatı 5-10 lira.

ABDURRAHMAN ÇELEBİYE TIRAŞ ÖNERİLERİ

Aubrey Men’s Stock North Woods Traş Kremi: Rahat, kolay bir tıraş ve sonrasında canlı cilt için kullanılıyor. Tıraş bıçağı darbesine karşı koruyor. Fiyatı 20-25 lira arasında.

M.Asam Men-tıraş sonrası balm: Üzüm çekirdeği E ve B3 vitamini ile tıraş sonrasında cildin bakımına katkı sağlıyor. Fiyatı 25-30 lira arasında.

Durance After Shave Cream: Deniz iğdesinden elde edililiyor. Antiseptik ve sıkılaştırıcı ve nemlendirici özelliğe sahip. Fiyatı 40-50 lira.

Durance shaving oil: Traş olmayı kolaylaştırıp kıl dönmesini önlüyor. Tıraşta ve sonrasında kullanılmalı, seyahatlerde yanınızda bulunmalı. Fiyatı 45-55 lira arasında.

PROBLEM SAÇTA MI?

Logona-bambu özlü şampuan: Kuru, ince telli ve zayıf saçlar için. Fiyatı 30-35 lira arasında.

Aubrey Organics-mosturizing Shampoo: Beyazlamış saçlar için öneriliyor. Fiyatı 20-25 lira.

Nourishing-coconut milk saç kremi: Saçların yapısını yumuşatarak yıpranmayı önlüyor. Fiyatı 25-35 lira arasında.

Nourishing-Coconat milk shampoo organix: Kuru ve kırılgan saçların güçlenmesini sağlıyor. Fiyatı 20-25 lira arasında.

Logona- biralı ballı hacim kazandıran şampuan: Saçların hacim ve dayanıklılık kazanmasına yardımcı oluyor. Fiyatı 25-30 lira.

Aubrey Honeysuckle, rose conditioner: Kuru, kırılgan ve yıpranmış saçlara yönelik. Fiyatı 25-35 lira arasında.

ERKEKSİ MEVZULAR

Dr.Quick’s Saw Palmetto: Prostatın küçültülmesine yardımcı. Cinsel uyarılmayı ve sertleşmeyi artırıyor. 50-60 lira arasında.

Aksu Vital Avicenna Ballı Baharat ve Bitkisel Karışım: Enerji kaynağı bal, bitki ve baharat karışımı. Fiyatı 10-15 lira arasında.

Dr. Quick’s Ginqko biloba: Kan dolaşımını artırıp oksijen iletimini destekliyor. Hafıza destekleyici özelliği var. Fiyatı 60-65 lira arasında.

Hepalive Marnys: Alkol ve sigara toksikasyonunu gideriyor. Fiyatı 25-30 lira arasında.

Spa masaj yağı gül: E vitamininin kas gevşetici özelliğiyle zindelik veriyor, kan dolaşımını hızlandırıyor, tansiyonu düzenliyor. Fiyatı 15-25 lira.

VÜCUDUN GERİ KALANI İÇİN

Dr. Quick’s Omega 3-6-9: Kalp damar sağlığı için destekleyici. Ayrıca beyin, retina, cilt ve sinir sistemi sağlığı için tavsiye ediliyor. Fiyatı 45-50 lira.

Logana-adaçayı ve kayısı özlü duş jeli: Cildi doğal olarak canlandırıyor. Fiyatı 20-25 lira.

Spa masaj yağı portakal: Antiseptik bir tırnak güçlendirici. Kılcal damarların akışını hızlandırıyor ciltteki çatlakları onarıyor. Fiyatı 15-25 lira.

Logona-face&body lotion: Yoğun nemlik sağlıyor. Fiyatı 30-35 lira arasında.

Logonana-nar ve susam özlü deo: Bitkisel yağ ve özlerle susam ve narın ferah ve oryantal kokusunu gün boyu yaşamanızı sağlıyor. Fiyatı 35-40 lira.

Aubrey- After sun body&face: Güneş, su ve rüzgárın kurutucu etkisini tersine çeviriyor. Fiyatı 30-35 lira arasında.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!