Organik besleniyor

Güncelleme Tarihi:

Organik besleniyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2010 09:31

Haberin Devamı

Organik besleniyor      

HIRSIZLIK DİYEMEM AMA EVİMDEKİ EŞYALAR ALINDI


Gökhan Çarmıklı ile Cem Kalyoncu, birkaç yıl önce İzmir’de 7800 Çeşme Residence&Hotel’i açmıştı. Ancak ortaklıkları geçtiğimiz aylarda sona erdi ve Çarmıklı, Kalyoncu’nun hisselerini satın aldı. Hülya-Cem Kalyoncu çifti geçtiğimiz günlerde, otelde kalan iki dairelerinin soyulduğunu iddia ederek Çarmıklı hakkında şikayette bulundu. Hülya Kalyoncu, “Evimizden eşyalar alınmış, biz de şikayetçi olduk. Olay mahkemeye taşındığı için bu konuda fazla konuşmanın doğru olmayacağını düşünüyorum. Hırsızlık ağır bir suçtur, ben polise verdiğim ifadede ‘hırsızlık’ tanımını kullanmadım ama ifade dosyasının adı ‘hırsızlık’ konuldu” dedi. İddiaları reddeden Çarmıklı ise kendisine iftira atıldığını öne sürdü: “Bu olayların asıl nedeni, ortaklığımızın bitmiş olmasıdır. Ben bu oteli tüm borçlarıyla devraldım ve o borçları da ödedim. Onların benim mülkümde daireleri yok!” Demirhan HARARLI

BENİM HİÇBİR İLGİM YOK

Haberin Devamı

Gökhan Çarmıklı’nın eşi Siren Ertan, sosyete dünyasına bomba gibi düşen ve mahkemeye taşınan olayla ilgili şunları söyledi: “Konunun benimle hiçbir ilgisi yok. Sadece eşimle Cem Bey arasında bir anlaşmazlık yaşandı, bu da mahkemeye intikal etti. Bu işe eşlerin karıştırılması ayıp.”

HER GÜN OYUNCAK ALIYOR

Eski manken Pınar Tezcan, önceki gün Akmerkez’de objektiflere takıldı. Yedi ay önce dünyaya gelen minik kızı Derin için alışverişe çıktığını söyleyen Tezcan, “Bebeğim gayet sağlıklı. Çok da hızlı büyüyor, onun için her gün alışverişe çıkıyorum. Oyuncaklarını sürekli kırdığı için her alışverişe çıktığımda mutlaka oyuncak da alıyorum” dedi. Büşra BOZOK

LÜFER YOK OLMASIN

Tasarımcı Deniz Mercan, “Lüfer Yok Olmasın” kampanyasına destek olmak amacıyla “LU-Fear” adlı bir koleksiyon hazırladı. Mercan, aksesuvarları Rumeli Feneri’nde yaşayan balıkçı eşleri tarafından hazırlanan tasarımlarını bugün İstanbul Fashion Week kapsamında düzenleyeceği defileyle tanıtacak.

ORGANİK BESLENİYOR

Selin Toktay, geçtiğimiz gün Kanyon’da alışveriş yaparken görüntülendi. Organik sertifikalı doğal yaşam ürünlerinin satıldığı OrganiKanyon’a uğrayan eski manken, mutfak alışverişini tamamladıktan sonra oradan ayrıldı.

BAYRAMDA CRATOS'TA

Haberin Devamı

KKTC’deki Cratos Premium Otel, beach club’ı Port Cratos’un açılışını Tarkan’la kutlayacak. “Adımı Kalbine Yaz” adlı son albümüyle satış rekorları kıran Tarkan, Şeker Bayramı’nın üçüncü günü mekânda konser verecek. Açılışın bir diğer yıldızı da Ajda Pekkan olacak. Pekkan ise bayramın ilk gününde sahneye çıkacak.

KORÇAN'I DİNLE

Modacı Bahar Korçan, “Dinle” adını verdiği yeni koleksiyonunu İstanbul Fashion Week kapsamında gerçekleştireceği defileyle beğeniye sunacak. Fuat ve DJ Mr. Pink’in performanslarıyla renk katacağı defile, 27 Ağustos Cuma günü Harbiye’deki Radyo Evi’nde yapılacak.

YEMEKTE BULUŞTULAR

Arzum Onan-Mehmet Aslantuğ çifti de geçtiğimiz gün Kanyon’da görüntülenen ünlü simalar arasındaydı. Dostlarıyla Kitchenette’te yemek yiyen çift, daha sonra Troy mağazasındaki dizüstü bilgisayarları inceledi.

İLK BÖLÜMÜ BİRLİKTE İZLEDİLER

Haberin Devamı

“Bitmeyen Şarkı” dizisinin başrol oyuncuları Bergüzar Korel ile Bülent İnal, dizinin önceki akşam ekrana gelen ilk bölümünü set ekibiyle birlikte izledi. İzmir’in Çeşme ve Urla ilçelerinde çekilen dizinin ilk bölümü için Ilıca Otel’in bahçesine barkovizyon kuruldu. İlk bölüm heyecanını yaşayanlar arasında, Korel’in eşi Halit Ergenç de vardı. Fulya OMAÇ/(DHA)

HAYALİ GERÇEK OLDU

İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz gün “Türkünü Söyle” adlı yarışma programına konuk oldu. Programda jüri üyeliği yapan sanatçı, Şanlıurfalı yarışmacı Ebubekir’in bir dileğini de gerçeğe dönüştürdü. Ünlü türkücü, en büyük hayalinin kendisiyle düet yapmak olduğunu söyleyen Ebubekir’le birlikte türkü seslendirdi. Genç yarışmacının yorumunu çok beğenen Tatlıses, “Çok güzel okuyor, beni 35 yıl öncesine götürdü” dedi. Serdar BENLİ

PİRELİ ÇEKİM

Haberin Devamı

“Kavak Yelleri”nde Aslı’yı canlandıran Pelin Karahan ile Su’yu oynayan Ceren Moray, geçtiğimiz gün dizinin çekimleri için Cihangir’deydi. Setten ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Moray, sıcaklar yüzünden çok zorlandıklarını söyledi ve çekim yaptıkları evde pirelerin olduğundan dert yandı: “Evdeki pireler dışında her şey iyi gidiyor. Herkesin en çok merak ettiği konu, Efe’yle ne zaman karşılaşacağımız ama bunu biz de bilmiyoruz.” Merve YASMUT

TEKLİFLERİ GERİ ÇEVİRDİ

Sivasspor’un eski teknik direktörü Muhsin Ertuğral, önceki gün eşi Verena Ertuğral ile İstinye Park’taydı. Dünya Kupası maçlarını Güney Afrika’da takip eden ve TRT için yorumculuk yapan Ertuğral, “Türkiye’deki iki takımdan teklif geldi ama kabul etmedim. Benim amacım yurtdışında çalışmak” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!