Öpüşme krizi

Güncelleme Tarihi:

Öpüşme krizi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2006 00:00

"Sayın Bayanlar Baylar" adlı müzikalin her gösterisi olaylı geçiyor. Murat Mısırlı ve Reyhan Karaca’nın başrolde oynadığı müzikalde konuk sanatçı olarak sahneye çıkan Murat Parasayar, sevgilisi Ahu Tuğba’yı kıskançlık krizine soktu.

Bir zamanlar sahnelerde fırtına gibi esen Asu Maralman, Aydın Tansel, Bilgen Bengü, Çiğdem Tunç, İskender Doğan, Kartal Kaan, Tolga Han ile podyumlardan ekranlara geçiş yapan Murat Mısırlı ve şarkıcı Reyhan Karaca’nın yer aldığı "Sayın Bayanlar Baylar" adlı müzikalin her sahnelenişi olaylı geçmeye başladı. Reyhan Karaca’nın finalde müzikale her hafta katılan özel konuğunu rol gereği dudaklarından öpmesi, kıskançlık krizlerine yol açıyor.

İlk sahnelendiği gün, konuk sanatçı olarak katılan Vatan Şaşmaz’ı dudaklarından öpen Reyhan Karaca, sevgilisi Hakan Peker’in kuliste olay yaratmasına neden olmuştu. Geçtiğimiz gün Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde sahnelenen müzikalin özel konuğu da Murat Parasayar’dı. Müzikalin finalinde Karaca, Parasayar’ı öpünce, bu kez kıskançlık krizine Parasayar’ın sevgilisi Ahu Tuğba girdi.

Müzikal sırasında çok gülüp eğlenen Ağu Tuğba, sevgilisi Murat Parasayar’ın Reyhan Karaca ile ateşli öpüşme sahnesinde ise öfkelenip gözlerini kapadı. Sinirleri bozulan Ahu Tuğba, dışarı çıkıp sigara içilmeyen bölümde sigarasını yakıp sakinleşmeye çalışırken görevliler tarafından uyarılarınca sert bir şekilde cevap verip sigarasını içmeye devam etti.

Müzikalin bitiminde Murat Parasayar, Ahu Tuğba’nın gönlünü çiçek verip almaya çalıştı ve yemeğe gitmeyi teklif etti. Ahu Tuğba ise sevgilisini "Karılarla öpüşürken sanki benim acıktığımı düşünüyorsun" diye tersledi. Tuğba, sokakta da yalnız başına yürüyerek sinirlerini yatıştırmaya çalıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!